29/9/18

Ουρές για να προσκυνήσουν την Εβραιουργιά

Οι μισοί σχεδόν «ηγέτες» του πλανήτη, που βρέθηκαν στη Μητρόπολη του Διεθνισμού του Κομμουνισμού και του Καπιταλισμού, για τη Γενική Συνέλευση τοπυ ΟΗΕ ...πήγαν στην Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (American Jewish Commitee), και έλαβαν οδηγίες και κατευθύνσεις. 
"Κάναμε 80 συναντήσεις με ηγέτες του πλανήτη σε 3 μέρες", έγραψε ο εκτελεστικός διευθυντής του AJC Δαβίδ. Μεταξύ των επισκεπτών ο Αδωνάι και ο πράκτορας που υπέγραψε την προδοτιική συμφωνία των Ψαράδων που έμεινε 90 λεπτά.
Ο Αλιέκσι Χαβαναγκίλα δεν πέρασε, αλλά σαν παιδί του Χα σεμ δεν χρειάζεται τη νουθεσία.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντεξε να δει κανένας την ομιλία του τραμπ στο συμβούλιο ασφαλείας; βάλτε καμιά περίληψη.

Ανώνυμος είπε...

Στη Νέα Υόρκη Χατζάρα, εκτός από τον Άδωνη, πήγε και η κυρα-Μαριάννα του Βαρδή, η οποία συναντήθηκε με τους δήμιους της χώρας μας Λαγκάρντ και Κίσινγκερ, με τον οποίο μάλιστα συνδέεται με μακροχρόνιους οικογενειακούς δεσμούς φιλίας!

https://kourdistoportocali.com/news-desk/h-marianna-vardinogianni-stin-aponomi-ton-vravion-tou-idrymatos-appeal-conscience/

Ανώνυμος είπε...

Εγώ παρατηρώ ότι από τότε που ο Άδωνης έγινε μασόνος, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους Εβραίους και αποκήρυξε μέχρι και τον Πλεύρη...

Παρατηρώ επίσης, ότι ο Πλεύρης, που έχει γράψει τα χειρότερα για τους Εβραίους στο βιβλίο του, δεν έχει γράψει ποτέ κάτι κακό για τους μασόνους!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πλευρης εχει καταγραψει Ιστορικα γεγονοτα.
Τωρα αν αυτα τα γεγονοτα ειναι τα χειροτερα για τους εβραιους, δικο τους προβλημα.
Οσο για τους μασονους τι υπονοεις; Οτι ο Πλευρης ειναι μασονος;


ΠΣχΦ

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ γεγονότα καταγράφω. Το γεγονός ότι ο Πλεύρης δεν μιλάει ποτέ για τη μασονία, τι άλλο μπορεί να σημαίνει;

Ανώνυμος είπε...

Εμ .....πεστο μας ντε; οτι κατηγορεις τον Πλευρη ως μασονο;
Τον κατηγορεις οχι βεβαια στα ισα αλλα σαν τις εβραιοπουτανες ....παραλιακα. Φαινεται οτι εισαι μια απ' αυτες.
Αυτο ομως που αγνοεις ρουφιανακο ειναι οτι ο Πλευρης ΓΑΜΗΣΕ την εβραιουργια παρα τις μυνησεις που του εκαναν οι παραφυαδες της, αλλα και οι ιδιοι.
Αλλα βεβαια παρακαμπτεις το γεγονος οτι η μασωνια (οπως και αλλες συγχρονες αρρωστιες) ειναι γεννημα-θρεμα της εβραιουργιας.
Οποτε αν εκλειψη η εβραιουργια θα εκλειψη και η μασωνια αλλα και ολες οι εγκεφαλικες ψωροασθενειες που εχει γεννησει η ριζα του κακου.

Συνεπως καταγραφεις αρχιδια/γεγονοτα. Τωρα πηγαινε να καταγραψεις, το ....κωλοκαυτωμα.

ΠΣχΦ

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν γίνεσαι υβριστικός χωρίς εγώ ποτέ να σε έθιξα. Επιπλέον το γεγονός ότι ο Πλεύρης τα έβαλε με τους Εβραίους και αθωώθηκε από την μασονοκρατούμενη ελληνική Δικαιοσύνη συνηγορεί στην υποψία μου ότι είναι μασόνος. Άλλωστε και το ίνδαλμά του ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν μασόνος.

Τώρα πως γίνεται να πολεμάς το Εβραίικο κατεστημένο και να είσαι μέλος στο Εβραίικο υποκατάστημα, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...