10/12/18

0/12/16 10 Δεκεμβρίου 1940. Η ομιλία Χίτλερ προς τους Εργάτες στο εργοστάσιο της Ραϊμετάλ στο Βερολίνο

«…..Ισχυρίζονται ότι αγωνίζονται για τη διατήρηση του κανόνα του χρυσού ως βάση του νομισματικού συστήματος. Αυτό μπορώ να το πιστέψω, για ο χρυσός είναι στα χέρια τους. Και εμείς είχαμε κάποτε χρυσό, αλλά μας τον έκλεψαν . Όταν ήρθα στην εξουσία, δεν ήταν η κακία που με έκανε να εγκαταλείψω τον κανόνα χρυσού. Η Γερμανία απλά δεν είχε χρυσό. Κατά συνέπεια, η εγκατάλειψη του κανόνα του χρυσού δεν παρουσίαζε δυσκολίες, κι 'αυτό είναι πάντα εύκολο για εκείνον που δεν έχει. Δεν είχαμε καθόλου χρυσό. Δεν είχαμε καθόλου συνάλλαγμα. Όλα είχαν κλαπεί από εμάς κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δεκαπέντε ετών. Όμως, οι συμπατριώτες μου και εγώ δεν μετανιώνουμε, γιατί έχουμε γιατί δημιουργήσαμε το οικονομικό μας σύστημα πάνω σε μια εντελώς διαφορετική βάση. Στα μάτια μας, ο χρυσός δεν έχει αξία από μόνος του . Είναι μόνο ένας παράγοντας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να υποταγούν και να κατακτηθούν τα έθνη…». 

«….η γερμανική ικανότητα για εργασία είναι χρυσός μας και το κεφαλαίο μας, και με αυτό το χρυσό μπορώ να ανταγωνιστώ με επιτυχία με κάθε δύναμη στον κόσμο. Θέλουμε να ζουμε σε σπίτια που πρέπει να κατασκευαστούν. Ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοι πρέπει να τα κτίσουν , και οι πρώτες ύλες που απαιτούνται πρέπει να παραχθούν από την εργασία. Ολόκληρο το οικονομικό μου σύστημα έχει οικοδομηθεί πάνω στην εργασία . Έτσι εχουμε λύσει τα προβλήματά μας, ενώ, οι καπιταλιστικές χώρες και τα νομίσματά τους έχουν χρεοκοπήσει…..
«….ο μέγας στρατηγός Τσόρτσιλ, αποφάσισε για να αρχίσει απεριόριστους νυκτερινούς βομβαρδισμούς .Ξεκίνησε από το Φράιμπουργκ και συνέχισε. Ούτε ένα εργοστάσιο πυρομαχικών δεν πέτυχαν. Ωστόσο, σύμφωνα με τη βρετανική προπαγάνδα το εργοστάσιο που βρισκόμαστε σήμερα δεν είναι παρά μια μάζα από σίδερα και ερείπια κρατήρες.
 Από την άλλη πλευρά, έχουν δυστυχώς χτυπήσει πολλές οικογένειες. Γυναίκες και παιδιά. Τα νοσοκομεία μας έχουν γίνει ένας από τους αγαπημένους του στόχους. Γιατί; Είναι ανεξήγητο. Εσείς οι ίδιοι, εδώ στο Βερολίνο, γνωρίζεται πόσο συχνά έχουν βομβαρδιστεί νοσοκομεία μας. Πολύ καλά. Περίμενα ένα μήνα, γιατί πίστευα ότι μετά την ολοκλήρωση της εκστρατείας στη Γαλλία, οι Βρετανοί θα εγκατέλειπαν αυτή τη μέθοδο πολέμου. Έκανα λάθος. Περίμενα και δεύτερο μήνα και τρίτο . Τώρα, αυτός ο πόλεμος, θα διεξαχθεί μέχρι το τέλος της. θα παλέψουμε με όλη την αποφασιστικότητα, με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας και με όλο το κουράγιο μας . Ο χρόνος για την αποφασιστική σύγκρουση θα φτάσει. Μπορείτε να είστε σίγουροι…..» 

«…ο λαός θα πρέπει να έχει κάποια μέσα για να εκφράζει τις σκέψεις του ή τις επιθυμίες του. Εξετάζοντας πιο προσεκτικά αυτό το ζήτημα θα δούμε ότι οι λαοί δεν έχουν δικές πολιτικές. Οι πεποιθήσεις τους δημιουργούνται. Και το αποφασιστικό ερώτημα είναι ποιος φωτίζει τους ανθρώπους, και τους εκπαιδεύει; Σε αυτές τις χώρες, στην πραγματικότητα το Κεφάλαιο κυβερνά. Δηλαδή, τίποτα περισσότερο από μια κλίκα. Από μερικές εκατοντάδες άνδρες που κατέχουν ανείπωτο πλούτο και, ως συνέπεια της ιδιόμορφης κοινωνικής τους δομής, είναι περισσότερο ή λιγότερο ανεξάρτητοι και ελεύθεροι. Λένε: «Εδώ έχουμε ελευθερία.» Με αυτό εννοούν, πάνω απ 'όλα, μια ανεξέλεγκτη οικονομία, καθώς και από μια ανεξέλεγκτη οικονομία, η ελευθερία δεν είναι μόνο για την απόκτηση κεφαλαίων, αλλά για να κάνουν απολύτως δωρεάν χρήση του. Αυτό σημαίνει ελευθερία από εθνικό έλεγχο ή έλεγχο από τους ανθρώπους τόσο στην απόκτηση του κεφαλαίου και στην απασχόληση. Αυτό είναι πραγματικά αυτό που εννοούν όταν μιλούν για την ελευθερία. Αυτοί οι καπιταλιστές δημιουργούν το δικό τους Τύπο και στη συνέχεια μιλάνε για την «ελευθερία του Τύπου». Στην πραγματικότητα, κάθε μία από τις εφημερίδες έχει ιδιοκτήτη, και σε κάθε περίπτωση αυτός που κάνει κουμάντο είναι ο καπιταλιστής, ο ιδιοκτήτης. Αυτός ο ιδιοκτήτης , όχι ο αρχισυντάκτης, είναι που κατευθύνει την πολιτική της εφηγμερίδας. Εάν ο συντάκτης γράψει κάτι διαφορετικό από αυτό που θέλει το αφεντικό θα τον διώξουν την επόμενη μέρα. Αυτός ο απολύτως δουλοπρεπείς Τύπος, και οι σκλάβοι των ιδιοκτητών, διαμορφώνουν τη Κοινής Γνώμης….». 

Ολο το κείμενο της ομιλίας μπορείται να το βρείτε στα αγγλικά εδώ...http://der-fuehrer.org/reden/english/40-12-10.htm

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οπως εχω πει και στο παρελθον η Ιστορια* θα δικαιωσει πολυ συντομα τον Χιτλερ.

https://www.youtube.com/watch?v=jDtjMiUtaNg

*Εννοω την πραγματικη Ιστορια, οχι τα ψεμματα που σερβιρουν οι απογονοι των Χριστοκτονων στον κοσμακη, ως δηθεν ιστορια.



Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας

Ανώνυμος είπε...

Report: Israel Authorized NSO's Sale of Spyware to Saudi Arabia

Former U.S. officials tell the Washington Post that Israel approved the transaction in return for Riyadh's discreet support for the Israeli struggle against Iran Deal reportedly made through NSO's affiliate Q Cyber that is located in Luxembourg.

Ανώνυμος είπε...

Σωστα ειναι αυτα που γραφεις οτι ελεγε ο Χιτλερ αλλα ας προσεξουμε διοτι και ο Τσιπρας σε καποια τον "αντεγραψε" αλλα με ενα τροπο διαστρεβλωτικο και αποπροσανατολιστικο!! Διοτι,πρωτον, κατηργησε τον ΝΟΜΙΜΟ ΤΟΚΟ των αποταμιευσεων των Ελληνων με τα capital controls και τα "γερμανικα" επιτοκια καταθεσεων ενω την ιδια στιγμη πληρωνει τους τοκους του ελληνικου "δημοσιου χρεους" και προεβαλλε στο επιτελειο του ως λογο καταργησης του νομιμου τοκου καταθεσεων οτι οι Ελληνες πρεπει να δουλευουν και οχι να εισπραττουν την νομιμη αποδοση των αποταμιευσεων τους!! Αλλα η Ελλαδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ την βιομηχανια που ειχε η Γερμανια ουτε δικο μας πλεον νομισμα και επομενως η καταργηση των τοκων των καταθεσεων εχει σαν πραγματικο στοχο ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ οικονομικα τους Ελληνες και οχι να τους βαλει να δουλεψουν οπως ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ συσκεπτονταν στο επιτελειο του Τσιπρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Χίτλερ είχε ψυχολογικά προβλήματα και τον εκμεταλλεύτηκαν οι δανειστές του (τραπεζίτες της Νέας Υόρκης κυρίως,που τον δάνειζαν με δολάρια μέχρι τουλάχιστον το 1944, ένας από αυτούς ο παπούς Μπους-οπως έχει τεκμηριωθεί-ψάξτε στο διαδίκτυο). (Επίσης βλέπε απολογία Ρακόφσκι).
Ο Ναζισμός του Χίτλερ επηρεάστηκε καθοριστικά από την Αριστερά: αντι-χριστιανισμος, αντι-παράδοση, νέου τύπου οικογένεια και άνθρωπος (υπεράνθρωπος της ύλης), σοσιαλιστικές πρακτικές και μέθοδοι στην κοινωνία, υλισμός, τεκτονισμός και γνωστικισμός κ.α. Επομένως ο ναζισμός, όπως και ο φασισμός, είναι μια από τις μορφές της αριστεράς, άσχετα με το γεγονός ότι συγκρούστηκε με τους σοσιαλ-κομμουνιστές για τη εξουσία (ή για χάρη του σχήματος της θέσης-αντίθεσης). Το μόνο σημείο επαφής με την δεξιά είναι ο εθνισμός ή και εθνικισμός (και η άρνηση του διεθνισμού). Αυτό όμως το χαρακτηριστικό για παράδειγμα το είχε και η Ρωσία ή Σοβιετία του Στάλιν που στην πράξη είχε απορρίψει τον διεθνισμό και πραγματοποιούσε τον σοσιαλ-κομμουνισμό σε ένα κράτος (σε αντίθεση με τον τροτσκισμό).

ΠΑΣΥΑ είπε...

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00062 ] [ 2016.02.13 00:00 ]

DRESDEN – THE WORST WAR CRIME OF WWII – 600,000 DEAD :: • 37,000 BABIES AND TODDLERS • 46,000 SCHOOL AGE CHILDREN • 55,000 WOUNDED AND SICK IN THE HOSPITALS INCLUDING THEIR DOCTORS NURSES AND OTHER PERSONNEL • 12,000 RESCUE PERSONNEL • 330,000 DEAD SIMPLY DESCRIBED AS "MEN AND WOMEN"

http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2016/02/13/00-00/pa-sy-a_arxidamos_2016-02-13_00-00.htm#plohgos_05


"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00063 ] [ 2016.02.14 00:00 ]

ΔΡΕΣΔΗ - ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ Β'ΠΠ - 600.000 ΝΕΚΡΟΙ :: 37.000 ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑ • 46.000 ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ • 55.000 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ • 12.000 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ • 330.000 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ"

http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2016/02/14/00-00/pa-sy-a_arxidamos_2016-02-14_00-00.htm#plohgos_05


"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03742 ] [ 2015.12.26 00:00 ]

ADOLF HITLER-THE GREATEST STORY NEVER TOLD! ~ http://thegreateststorynevertold.tv/

http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2015/12/26/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2015-12-26_00-00.htm#plohgos_03

Ανώνυμος είπε...

Σωστο το σχολιο σας,συγχαρητηρια! Συμφωνειτε με την αποψη οτι ο Ναζισμος ειναι η αλλη οψη του "νομισματος" του Σιωνισμου; Πολλοι το εχουν πει αυτο. Οτι Ναζισμος και Σιωνισμος ειναι οι δυο οψεις του ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ!

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία.  Καταλείφθηκαν η Λάρισ...