9/12/18

Οι Βούλγαροι τράβηξαν τα λουριά στον Βόρειο Ζάεφ, που του τα άφησαν λάσκα οι σύντροφοι του στην Αθήνα

Οι ρουφιάνοι του Αλιέκσι πουλάνε στο χαζό πόπολο "αναδίπλωση" του Ζάεφ.
 Αλλά,  ο Βόρειος Ζάεφ , μαζεύτηκε επειδή του έτριξε το δόντια ο εξάδελφος Καρακατσάνοφ από τη Σόφια. 
«Η Μακεδονικό γλώσσα δεν αναγνωρίζεται πουθενά ως επίσημη γλώσσα. Μόνο στο έδαφος της Βόρειας Μακεδονίας την αποκαλούν γλώσσα.  Ο Ζάεφ θα μπορούσε να απαιτήσει αυτή η βουλγαρική διάλεκτος να κηρυχθεί ως επίσημη ξένη γλώσσα στη Βουλγαρία, και αυτό είναι απαράδεκτη πρόκληση», είπε ο Καρακατσάνοφ . 
Ο Κράσιμιρ Καρακατσάνοφ , ηγέτης του βουλγαρικού ΕΜΕΟ που είναι αντιπρόεδρος και υπουργός άμυνας στην κυβέρνηση του Μπόικο Μπορίσοφ, δήλωσε ότι ο (βόρειος )Ζόραν «πρέπει να σταματήσει να μιλάει για την αναγνώριση ύπαρξης μακεδονικής γλώσσας, αν δεν θέλει να χάσει κάθε πιθανότητα ένταξης στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ». 
Η Βουλγαρία δεν αναγνωρίζει το ούτε τον «μακεδονικό λαό» ούτε την «μακεδονική γλώσσα» .
Η Υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας Αικατερίνα Ζαχάριεβα δήλωσε επίσης ότι «θα χρειαστεί χρόνος πριν μπορέσουμε  να διαγράψουμε όλα τα ίχνη της  πλύσης εγκεφάλου  που έκανε σε αυτούς τους ανθρώπους η  πρώην Γιουγκοσλαβία, όταν επέμενε ότι υπάρχουν Μακεδόνες».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...