8/12/18

Ομολόγησε ο Αλγερινός δολοφόνος του άστεγου στο Θησείο

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του άστεγου στο Θησείο. Δράστης ένας 32χρονος Αλγερινός . Η δολοφονία διαπράχθηκε την Πέμπτη στην οδό Ερμού, κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ, στο Θησείο. Θύμα ήταν ένας άστεγος που ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα πλήρη στοιχεία του, αλλά οι πληροφορίες από την αστυνομία τον αναφέρουν ως Βρετανό. 
Ο άστεγος είχε βρεθεί νεκρός με τραύματα από μαχαίρι, σε εσοχή εγκαταλελειμμένου κτιρίου, το οποίο χρησιμοποιούσε ως προσωρινό κατάλυμα. Την Παρασκευή συνελήφθη στο Μοναστηράκι ένας 32χρονος Αλγερινός, επίσης άστεγος, που είχε βρει καταφύγιο σε κοντινό κατάλυμα από το θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες φαίνεται πως έκαναν παρέα μεταξύ τους.
 Ο Αλγερινός πίστευε ότι του έχουν κάνει μάγια, και άρχισε να θεωρεί υπεύθυνο τον βρετανό προκειμένου να τα «λύσει»! 
Ο νεκρός είχε δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι στον λαιμό κάτω από το αυτί, στον μηρό και στην πλάτη.Στα ρούχα του συλληφθέντα βρέθηκαν κηλίδες αίματος που ταυτοποιήθηκαν με του θύματος.
Ένας «καημένος» «πρόσφυγας» που μας κουβάλησαν στην Ελλάδα ο Σόρος, το Βαθύ Κράτος, και το σκυλολόι των αριστερών, κεντρώων και φιλελεύθερων «προοδευτικών» φιλάνθρωπων και οι ΜΚΟ των λαθροδιακινητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...