8/12/18

Οπλισμένοι Τσάμηδες και Ουτσεκάδες ξεκίνησαν από το Αργυρόκαστρο για να χτυπήσουν τους Έλληνες στους Βουλιαράτες…Στην Αθήνα τα κομούνια του ΣΥΡΙΖΑ κοιτάνε σαν χαζοί. Ο Κλασμένος δεν στέλνει τα αεροπλάνα μας.

Οπλισμένοι Τσάμηδες και Ουτσεκάδες ξεκίνησαν από το Αργυρόκαστρο για να χτυπήσουν τους Έλληνες στους Βουλιαράτες…
Στην Αθήνα τα κομούνια του ΣΥΡΙΖΑ κοιτάνε σαν χαζοί. 
Ο Κλασμένος δεν στέλνει τα αεροπλάνα μας.

 Δεν έχουν τέλος από το πρωί οι προκλήσεις των Αλβανών. Προ ολίγων ωρών, συνελήφθησαν καθοδόν από τη Χειμάρρρα προς τους Βουλιαράτες ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑ ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ Διονύσιος - Φρέντης Μπελέρης μαζί με αλλά στελέχη του παραρτήματος. 
Στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Σαράντα κρατείται μέχρι και αυτή την ώρα ο αστυνομικός φρουρός του βουλευτή της ΝΔ του νομού Θεσπρωτίας, Βασίλη Γιόγιακα. Ο αστυνομικός μαζί με τον βουλευτή πέρασαν κανονικά τα ελληνοαλβανικά σύνορα στη Σαγιάδα και την ώρα που βρίσκονταν στο χωριό Κρανιά, οι Αλβανοί αστυνομικοί τους σταμάτησαν και τους έκαναν σωματική έρευνα. Όταν διαπίστωσαν ότι ο αστυνομικός είχε μαζί του τον ατομικό του οπλισμό τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό τμήμα των Αγίων Σαράντα, όπου και παραμένει. 
Στους Βουλιαράτες έγινε το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά της αλβανικής αστυνομίας. Μνημόσυνο τελέστηκε από τους αποκλεισμένους στην Κακαβιά.

 Η Ένωση Χειμαρριωτών ανακοίνωσε οτι ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Χειμάρρας, Διονύσιος Φρέντης Μπελέρης κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου. Το Μπλόκο της αλβανικής αστυνομίας σταμάτησε το όχημά του, έξω από τους Βουλιαράτες. Μαζί του προσήχθησαν δύο ακόμη Χειμαρραίοι. 
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την Αστυνομία για τους λόγους που οδήγησαν στην προσαγωγή και κράτησή του. 

Ο Μπελέρης έχει διατελέσει αντιπρόεδρος και πρόεδρος της μεγαλύτερης ομογενειακής οργάνωσης, ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι υποψήφιος δήμαρχος με το Κόμμα Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Χειμάρρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: