7/12/18

«Ο αντισημίτης με το κίτρινο γιλέκο» και άλλες γελοίες καθεστωτικές ιστορίες

Ο Μακρόν Ντε Ρότσιλντ, ζορίζεται με τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Γαλλία και από το εγχειρίδιο της θείας Όλγας. 
Στο τρέχον τεύχος του περιοδικού Paris Match, (Ντε Ροτσίλντ), με κεντρικό θέμα τις ταραχές στο κέντρο του Παρισιού κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων των Κίτρινων Γιλέκων κατά της πολιτικής Μακρόν,
 η διεύθυνση σύνταξης του περιοδικού έβαλε στο εξώφυλλο μία σκηνοθετημένη φωτογραφία που είχε τραβηχτεί ακριβώς κάτω από την Αψίδα του Θριάμβου. 
Χιλιάδες άνθρωποι ήταν εκείνη την ώρα στη διαδήλωση, αλλά ο φωτογράφος του Paris Match (Ντε Ροτσίλντ) έπεσε πάνω στον «αντισημίτη». 
Στη φωτογραφία του εξώφυλλου εικονίζεται ένας διαδηλωτής με κίτρινο γιλέκο απέναντι σε έναν από τους χιλιάδες αστυνομικούς που επιστρατεύθηκαν για την αντιμετώπιση των διαδηλωτών. Ο συγκεκριμένος διαδηλωτής δεν ήταν άλλος από τον Ερβέ Ρισέν, διάσημο επαγγελματία αντισημίτη εξτρεμιστή. 
Ο Ερβέ Ρισέν, είναι ...εθελοντής αντισημίτης. Είναι κλασικό «εργαλείο». Παριστάνει τον πολύ αντισημίτης, λέει στημένες χοντράδες για τους εβραίους και μετά πηγαίνει σε εκδηλώσεις που δεν τις γουστάρουν οι Ρότσιλντ, ως δήθεν πατριώτης. 
Τα ιουδαϊκά ΜΜΕ, τον φωτογραφίζουν και μετά λένε «ορίστε, τέτοια καθάρματα είναι οι διαδηλωτές».
 Δεκάδες φορές και στην Ελλάδα, έχουμε μιλήσει για τους ασφαλίτες παρακρατικούς, που επιτίθενται σε εβραϊκά νεκροταφεία ,ώστε την επομένη, η κυβέρνηση να επικαλείται το επιχείρημα από το οπλοστάσιο της νέας τάξης . «Αυτοί που διαδηλώνουν για τη Μακεδονία, είναι αντισημίτες , ναζί, ακροδεξιοί, ομοφοβικοί» ...και τα λοιπά χιλιομασημένα της Αλίτ.

Πηγή http://makpress.blogspot.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξερεις ενα παλιο γνωμικο που λεει


μια του κλεφτη δυο του ψευτη τρεις του πουστη και η κακια του μερα...το εχω τροποποιησει λιγο!!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ Χατζάρα γιατί δεν έχουμε κίτρινα γιλέκα; Εσύ μόνον έχεις ένα δερμάτινο, σαν του Βελουχιώτη...

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο συλλογισμος των διαχειριστων της MARKPRESS.
Η Επιτομη της Εβραϊκης προπαγανδας.



Ανώνυμος είπε...

Ναι, μπορούν να στείλουν όποιον θέλουν όπου θέλουν, να τον φωτογραφίσουν και να πουν αυτά τα πράγματα, αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις, τώρα αν το δημοκρατικό πρόβατο του 93% τόξο κάθεται και δίνει βάση σε τέτοιες μαλακίες την ώρα που τον πηδάει η κυβέρνηση τότε καλά κάνει και τον πηδάει η κυβέρνηση, του αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

εδω εχουμε τον κυρ Αλεκο με το μουσταρδι γελεκο

ποιος ειναι ο Φλαπορδιαρης?

Ανώνυμος είπε...

@ Παρ Δεκ 07, 09:10:00 μ.μ.

Αυτο μονος σου το σκεφτηκες ολο; η πηρες την βοηθεια του κοινου;