21/4/19

Ενημέρωση επί τροχάδην


-Σήμερα βγάζουν πρόεδρο στην Ουκρανία. Στα Σκόπια σε πρώτο γύρο διαλέγουν ανάμεσα στην αποχή και τη συμμετοχή. Στην Λιβύη ο ισλαμιστής στρατηγός Χαφτάρ έχει το πάνω χέρι εναντι των άλλων ισλαμιστών.Στη Σρι Λάνκα μαζεύουν πτώματα καθολικών. Ξεπέρασαν τους 160 οι νεκροί των βομβιστικών επιθέσεων.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για τους οξυδερκείς είναι απολύτως περιττό το σχόλιο μου, αλλά θα το κάνω μιάς και ψάχνω και 'γώ απαντήσεις. Από τις τρεις μεγάλες μονοθειστικές θρησκείες που υπάρχουν, στα γεγονότα των τελευταίων χρόνων πρωταγωνιστούν φαινομενικά μόνο οι δύο. Οι χριστιανοί είναι συνήθως τα θύματα και οι με μία πρώτη ματιά μουσουλμάνοι οι θύτες. Βεβαίως, εάν προσθέσουμε τον Νορβηγό και τον Νεοζηλανδό, οι εξίσου φαινομενικά χριστιανοί μπορούν να εμφανιστούν και ως θύτες. Δεν μπορώ να παρακολουθώ την ειδησεογραφία επί εικοσιτετραώρου, αλλά μου προκαλεί εντύπωση η απουσία εκπροσώπων της εναπομείνασας μονοθειστικής θρησκείας από το υπό εξέλιξη σκηνικό. Δεν αναφέρομαι σε συγκρούσεις π.χ Παλαιστινίων-Ισραήλ, αλλά σε γεγονότα όπως αυτά στο Παρίσι ή στην Σρι Λάνκα.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...