17/9/19

Η απόλυτη ηλιθιότητα των συσριζοΣΝΟΦ αντιφρονούντων

Είναι , τουλάχιστον απόλυτη ηλιθιότητα, να λέει κανείς ότι η πρωτοβουλία για το δανεισμό των Μαρμάρων του Παρθενώνα, επιτρέπει στο Βρετανικό Μουσείο να εμφανίζεται σήμερα ως νόμιμος ιδιοκτήτης τους.

 Ο κάθε ηλίθιος δικομανής ,που το επαναλαμβάνει και το μηρυκάζει, θα πρέπει να πει πόσες και ποιες δικαστικές πρόσφυγες κατατέθηκαν κατά του Βρετανικού Μουσείου που αμφισβητούσαν την «ιδιοκτησία», και πόσες δικαστικές αποφάσεις βγηκαν. 

Το ζήτημα των μαρμάρων δεν είναι νομικό αλλά πολιτικό, και δεν αφορά την ιδιοκτησία αλλά τη νομή. 

Εάν το Κράτος Δικαίου λέει ότι είναι νόμιμος ιδιοκτήτης ας παραμείνουν νόμιμοι ισότητες και να μας τα δώσουν πίσω.

 Το ζήτημα είναι η επιστροφή τους στο σπίτι. 
ΟΙΚΑΔΕ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά αυτό το θέμα με τις πέτρες που πήρε ο Ελγιν από το λόφο ποτέ δεν με συγκίνησε. Οι πέτρες θα διατηρηθούν καλύτερα στο Βρεττανικό Μουσείο, μιας και ο σημερινός πολιτισμός είναι ανίκανος για το οτιδήποτε και λατρεύει πέτρες και τοτέμ όπως Ινδιάνοι και οι Γαλάτες. Τώρα στην Πρώην Οθωμανική Δημοκρατία της Γραικίας κατοικούν κομμουνιστές και νεομπολσεβίκοι φιλέλεύθεροι κεντροδεξιοί αντιρατσιστές οι οποίοι θα προτιμούσαν ένα τζαμί πάνω στον λόφο αντί των πετρών. Εγώ θα πρότεινα να δώσουμε στους Άγγλους και τις υπόλοιπες πέτρες και να φτιάξουμε το μεγαλύτερο τζαμί παγκοσμίως πάνω στον λόφο ώστε να εντυπωσιάσουμε και να έχουμε και τουρισμό, ας κάνουμε την Ελλάδα πρωτεύουσα του Ισλάμ και της νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, θα χάσει τα μυαλά του ο Ερντογάν.