25/9/19

Ο Τραμπ και οι Αθέατοι

Μετά τον Ρωσικό δάκτυλο ο «Ουκρανικός δάκτυλος». Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι, ανακοίνωσε ότι ξεκινά επίσημη έρευνα σε βάρος του Αμερικανού προέδρου με το ερώτημα της παραπομπής, δηλώνοντας ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. 
Η Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου την πλειοψηφία έχουν οι «Σόρος», θα εξετάσει εάν ο Τραμπ επεδίωξε τη βοήθεια της Ουκρανίας για να δυσφημίσει τον απατεώνα Τζο Μπάιντεν, που μεσολάβησε υπέρ του απατεώνα υιού του στον Ποροσένκο. 
Ο Ντοναλντ Τραμπ ,σε γενικές γραμμές, είναι «καλός άνθρωπος», «λαϊκιστής» και «Πατριώτης», που προσπαθεί να απελευθερώσει από Αθέατο Παγκόσμιο Διευθυντήριο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστώ θερμά για τις περιληπτικες απαντήσεις σου! Δεν μας είπες όμως γιατί το,φτιαγμένο με λεφτά των αγγλων, ΚΚΕ Ltd υμνεί τον Στάλιν! Είναι το ΚΚΕ "πατριωτικός κομμουνισμός"; Αν έχεις την καλοσύνη πες μας και για άλλους ηγέτες! Ο Πουτιν ασφαλώς και πολεμά τους Αθεατους! Σωστά; Οι Κινέζοι; Με τον βορειοκορεατη, τί "παίζει"; Τί κάνει αυτός στον λαό του και τί παριστάνει εκεί κάτω;

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την στιγμή δηλ. ποιο είναι το ποσοστό των χωρών του πλανήτη που αντιστέκεται στους Αθεατους και ποιο εκείνο που τους υπηρετεί; Κάποτε είχε αναφερθεί σε ένα βιβλίο ότι είναι 60%-40%! Δηλαδή το 60% των κρατών του πλανήτη είναι υπό τον έλεγχο των Αθεατων και το 40% αντιστέκεται σε Αυτούς! Ισχύει αυτό το ποσοστό κατά την άποψή σου ή έχει μεταβληθεί;

Ανώνυμος είπε...

Σε ο,τι αφορά την τουρκια αυτή,το γνωρίζουμε, είναι από χρόνια "δοσμένη" ολόψυχα στους Αθεατους! Αλλά με τον Ταγιπ "τί παίζει"; Έχεις "διακρίνει" σε αυτόν πώς προσπαθεί να "παίξει μπάλα" με τους Αθεατους; Αντιστέκεται ή παίζει σε "δύο ταμπλό";

Ανώνυμος είπε...

μαριονέττα είναι, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα, δεν έχει σκοπό να κάνει απολύτως τίποτα και είναι και το "απόλυτο κακό" διότι οι δυτικοί πληθυσμοί έχουν χάσει τελείως το ενδιαφέρον στις εκλογικές διαδικασίες καθότι όλα τα κόμματα κάνουν το ίδια υποσχόμενοι ότι θα αλλάξουν τα πάντα. Είναι η ίδια πόλωση μεταξύ Σύριζα και Κούλις οι οποίοι ανταγωνίζονται για το ποιος είναι πιο αριστερός.

Κατά τα συνηθισμένα οι αριστεροί κάνουν τις αλλαγές προς την παγκόσμια κυβέρνηση και οι δεξιοί όταν βγουν απλά παγώνουν την κατάσταση μέχρι να ξαναέρθει η αριστερά και να συνεχίσει, ποτέ ο δεξιός δεν θα πάρει πίσω τα μέτρα του αριστερού διότι "δεν θέλει εμφυσλιακά πάθη", είναι καλός ο δεξιός, είναι φιλελεύθερος και καπιταλιστής των ανοιχτών αγορών και των τόκων.

Αφού φύγει ο Τραμπ χωρίς να έχει καν σηκώσει μισό μέτρο τοίχου αλλά έχοντας φτιάξει αναρίθμητες θέσεις εργασίας στα ΜακΝτόλαντς, θα έρθει πάλι η άλλη κατάρα και θα συνεχίσει τις αλλαγές φύλου σε παιδάκια. Μέχρι τότε το ενδιαφέρον του κόσμου θα είναι επικεντρωμένο στις εκλογικές διαδικασίες καθότι οι μεν θα θέλουν να διώξουν τον "φασισμό" ενώ οι δε θα θέλουν τις ανοιχτές αγορές του Τραμπ.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι κληρονομικο.
Λετε να φταιει το KOULIS που πηγςε να δει τον Τραμπ και του την πεσανε οι δημοκρατες για καθαιρεση;

Ανώνυμος είπε...

100 - 0 τον παίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ τα συριζο-μιντια της Δύσης, οι ακτιβιστές δημοσιογράφοι συριζοψυχοι απανταχού,
Στη μάπα τρώμε τα αντιφα σκουλίκια, τα υπολείμματα του 20ου αιώνα, που έχουν καταλάβει τα ΜΜΕ.
Και τους συνδέουμε απευθείας με το πατέρα τους το διάβολο.
Όπως τους συνδέει και ο Τραμπ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...