4/9/19

Μαθήματα από το Παρελθόν

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2006, ηταν στην Αθήνα ο Πούτιν και ο βούλγαρος Πρόεδρος Περβάνωφ και μαζί τον Καραμανλή συμφώνησαν για την κατασκευή του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, τον οποίο είχε προτείνει το 1994 ο Παπούλιας. Ο Καραμανλής, ο Πούτιν και ο Παρβάνοφ είπαν τότε ότι ως το τέλος του 2006 θα υπογραφόταν η διακρατικής συμφωνίας. Για τον «αγωγό» διαφωνούσε το Κράτος Δικαίου. Και επειδή διαφωνούσε ουδέποτε έγινε. Και ο Νωθρός ανατράπηκε.

 4 Σεπτεμβρίου 1994,  μάθαμε το γερμανικό σχέδιο για την Ευρώπη των πολλών ταχυτήτων, με κεντρικό πυρήνα τον γαλλογερμανικο άξονα, τον οποίο όλοι τότε, αισθάνθηκαν την ανάγκη να «καταγγείλουν». Αλλά 24 χρόνια μετά , ζούμε σε μια Ευρώπη πολλών διαφορετικών ταχυτήτων που την διοικεί ο τρισκατάρατος (γαλλογερμανικός) Άξονας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Χατζαρα! Θυμάσαι αυτόν πού είχε εκπομπή πριν τη δική σου
στό κανάλι.Θυμάσαι πού χτυπιότανε γιά το πόσο καλό θά κάνει
το μνημόνιο,ήθελε να μιλήσει μαζί σου στήν εκπομπή του
καί σύ τού κλεινες το μικρόφωνο....
Αυτός στις πρόσφατες εκλογές μπήκε στη Βουλή....
Οί αθέατοι δεν ξεχνούν....

Ανώνυμος είπε...

Τότε τι μπορεί να κάνει ο ελληνικός λαός Χατζαρα; Αφού το "κράτος δικαίου" είναι πανίσχυρο και μοιάζει ανίκητο!Τί θα κάνουμε;

23 Απριλίου 1999. Η στυγνή δολοφονία από το Κράτος Δικαίου 23 εργαζόμενων στην Ενημέρωαη. Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την ελευθερία της Γνώμης.

  ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ  Ο.Δ.ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ Tα ξημερώματα της 23η...