9/4/20

Ντιλίβερι ο λάθρο -Κορωνοϊός στο σπίτι σας

 Μεταφορά λαθρομεταναστών σε σπίτια στην οδό Σταυροπούλου στην πλατεία Αμερικής
Η λαθρο-Κοινοπραξία Κούλι-Σόρος –Μπίλνερμπεργκ, απαγόρευσε μεν την κατ οίκον παράδοση του Αγίου Φωτός από τους δήμους στους ανήμπορους χριστιανούς διότι, κατ’ οίκον βοήθεια επιτρέπεται για τους ανήμπορους της Κόκκινης Φυλής και ευπαθείς μουσουλμανικές ομάδες, αλλά κάνει Ντιλίβερι τον λάθρο -Κορωνοϊό στο σπίτι σας.

 Ο Νότης ο φελάς είναι το Ντιλίβερι που στέλνει τους λάθρο στο σπίτι σας. Τώρα ο μουσλίμ σε συσκευασία δώρου δίπλα σας . Σαν πασχαλινό δώρο της κυβέρνησης, που το φέρνουν  με ταξί. Παράδοση στην πολυκατοικία σας.

Όσο φοβίζουν τον λαγό-τηλεθατή να κάτσει σπίτι και να στείλει μήνυμα στο 13033 για να βγεί έξω τόσο κουβαλάνε με ταξί λαθρομετανάστες που δεν έχουν κάνει τεστ κορωνοϊού σε διαμερίσματα. με το πρόγραμμα «Εστία».

1 σχόλιο:

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Μισο λεπτο βρε Σπυρο εδω γενναται ενα ζητημα . . . Αφου οι εποχες ειναι δυσκολες και αφου οπως ειχε πει και ο σοφος (καντε την κριση ευκαιρια). Γιατι να μην δωσει ο αλλος το ανοικιαστο σπιτι του ; Ολο το συστημα τον πολεμαει να μην το κανει rbnb. Πρωτοι και καλυτεροι σε αυτον τον αντι rbnb αγωνα οι ακροαριστεροι αντιφα κ.λ.π. συλλογικοτητες . . . Γιατι λοιπον να μην δωσει ο αλλος το σπιτι που ουτως η αλλως φυρα του ειναι να βγαλει κανα φραγκακι να φαει λιγο κρεας παραπανω και να φορεσει και κανα ρουχο της προκοπης ; Αφου το ειπαμε η νεα εποχη (πολεμαει το νατιβισμο) Ειναι η εποχη των μεταναστων. Εμεις οπως παει θα γινουμε Β΄ κατηγοριας ανθρωποι μες τον τοπο μας. Μου εβαλες ιδεες Σπυρο θα ψαχτω να δωσω το σπιτι μπας και βγαλω κανα φραγκο . . . :) Aραγε ποσα να δινουν ;)