5/5/20

Ο ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ, η Στοά και η Συναγωγή των Αθηνών, δεν τιμούν τα 200 χρόνια της επανάστασης αλλά τα 190 χρόνια από την δολοφονία του Εθνάρχη Ιωάννη Καποδίστρια.

Ο ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ, η Στοά και η Συναγωγή των Αθηνών η Κοντή Κατερίνα, η Μαρκησία ντε Πομπαντούρ, οι Σόρος. οι Μπίλντερμπεργκ, οι εκλεκτοί του Ρότσιλντ και Σια, δεν τιμούν το 2021 τα 200 χρόνια της επανάστασης αλλά τα 190 χρόνια από την δολοφονία του Εθνάρχη. Για αυτό επιβάλλεται ,να κατατεθεί άμεσα στη Βουλή πρόταση διάλυσης της Επιτροπής «Ελλαδα2021» της Jeanne ντε Πομπαντούρ και να καταλογιστούν οι μέχρι τώρα δαπάνες στην ίδια, στους 31 της Επιτροπής στο ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ, στον Πάκυ και σε κάθε συναρμόδιο και συνυπεύθυνο.

 Ο ψευτοεπιστήμονας Αριστείδης Χατζής, του οποίου τις απόψεις προβάλει η «Ελλαδα2021» είναι «παπαγάλος» και αναπαράγει τη προπαγάνδα των πρακτόρων της Αγγλίας του 1831 για να δικαιώσει τους δολοφόνους 190 χρόνια μετά. Η εφημερίδα της συμμορίας των «Συνταγματικών» πρακτόρων, που χρηματοδοτούσε το Λονδίνο και υποστήριζε το πραξικόπημα των ανθρώπων της Αγγλίας κατά του Καποδίστρια , ο «Απόλλων», την επομένη της δολοφονίας του Εθνάρχη έγραφε : « Έπεσε το τέρας της τυραννίας, έπεσεν ο τύραννος. Έπεσε θύμα της ακραιφνούς φιλοπατρίας νέων Αρμοδίων και νέων Αριστογειτόνων, νέων Βρούτων και νέων Κασίων». 
Ο «Απόλλων», τυπώνονταν στο άντρο των « συνταγματικών» , και των 
« αριστοκρατών» της τουρκοκρατίας την Ύδρα, και αρχισυντάκτης ήταν ο πράκτωρ Τάσσος Πολυζωίδης. 

Το κείμενο του Παπαγάλου Αριστείδη Χατζή, για τον Καποδίστρια λέει: «Για τον Ιωάννη Καποδίστρια, τα πρώτα δημοκρατικά και φιλελεύθερα συντάγματα αποτελούν “ξυράφι στα χέρια μικρού παιδιού”. Ο Καποδίστριας φτάνει τον Ιανουάριο του 1828 στην Αίγινα ενώ έχει αποδεχτεί ήδη από τον Αύγουστο του 1827 τη θέση του Κυβερνήτη. Καθώς λοιπόν θεωρεί ιδιαίτερα επικίνδυνο ξυράφι το Σύνταγμα της Τροιζήνας, το αναστέλλει και κηρύσσει ουσιαστικά δικτατορία. Αυτό είναι το τέλος της Πρώτης Ελληνικής Δημοκρατίας. Όμως οι δημοκρατικοί και φιλελεύθεροι Έλληνες δεν το έβαλαν κάτω.Συνέχισαν να αγωνίζονται για δημοκρατία και δικαιώματα»

Αν  βάλλεται δίπλα δίπλα, το δυο κείμενα, ο Πολυζωίδης και ο δρ Χατζής είναι δίδυμοι υπάλληλοι του ίδιου αφεντικού.

 Όπως έλεγε «ο Βεβαίως- Βεβαίως» του Σακελλάριου: «Αι αντιλήψεις σας συμπίπτουν με τας αντιλήψεις τού κυρίου Παπασταύρου. Αι αντιλήψεις, τού κυρίου Παπασταύρου, συμπίπτουν με τας αντιλήψεις τας ιδικάς μου. Εφ’ όσον, λοιπόν, δύο αντιλήψεις συμπίπτουν με τρίτην, υποχρεωτικώς συμπίπτουν και μεταξύ των». Πιο πέρα οι «αντιλήψεις», Πολυζωίδη-Χατζή-Κοραή-Γιάννας, συμφωνούν με τα αντιλήψεις της Στοάς του Λονδίνου και των Ρόστιλντ που διέταξαν τη δολοφονία.

 Ο Κοραής που τον δοξάζει η μανδάμ Πομπαδουρ, ήταν μασόνος και διέδιδε τις «αρχές» της Στοάς του Λονδίνου. Ο «σοφός Κοραής» στο Παρίσι, παρά τα γεράματα, «χοροπήδαγε» από τη χαρά του , για τη δολοφονία του Καποδίστρια. Για τον Καποδίστρια πίστευε ότι ήθελε ,«να φθείρη τα ήθη του έθνους και να το καταστήσει αληθώς άξιον δουλείας σβένων εις τις ψυχές των πολιτών, τον έρωτα της ελευθερίας». Αυτά τον διέτασσε η Στοά να δηλώσει και αυτά έγραφε ως Παπαγάλος. 

Οι Μαυρομιχαλαίοι στο Ναύπλιο, είχαν τον ρόλο του Όσβαλντ στο Ντάλλας. Τον Κυβερνήτη πυροβόλησε ο κουλός «σωματοφύλακας» που του είχε τοποθετήσει ο πράκτορας των Ρότσιλντ, Αλμέϊντα, και τον οποίο μονόχειρα είχαν πληρώσει οι δανειολήπτες της Ύδρας. Ο Κυβερνήτης ,πυροβολήθηκε εξ επαφής και από πίσω και αυτό δείχνει τον μονόχειρα και μονόφθαλμο ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΖΩΝΗ που δεν ήταν «σωματοφύλακας του Καποδίστρια», αλλά τοποθετήθηκε στη φρουρά του από τον Αλμέιντα και τον Κακλαμάνο εκείνο το πρωί. Ο Αντόνιο Φιγκέιρα ντ’ Αλμέιντα, ήταν επιλοχίας του 8ου συντάγματος Ιππικού, στον Στρατό του Ουέλλιγκτον στον πόλεμο της Ιβηρικής, τον έστειλαν στην Ελλάδα οι δανειστές μαζί με τον Φαβιέρο για να βοηθήσει τους δανειολήπτες της ΥΔΡΑΣ. Στη δολοφονία του Εθνάρχη, συμμετείχε και ο πολιτάρχης του Ναυπλίου, Παναγιώτης Χρυσανθόπουλος, ο επονομαζόμενος Κακλαμάνος, ο οποίος διόρισε τους σωματοφύλακες του Καποδίστρια. Οι Υδραίοι καραβοκύρηδες, πελάτες της Εταιρείας της Ανατολής και δανειολήπτες , Γεώργιος Κουντουριώτης, Ιωάννης Ορλάνδος, Δημήτριος Βούλγαρης, και Σταμάτης Μπουδούρης κατέβαλαν 3000 ισπανικά δίστηλα, (από τα δανεικά), στον Κακλαμάνο, ως αμοιβή για τη συμμετοχή του. Μετά την ανατροπή της κυβέρνησης του Αυγουστίνου Καποδίστρια, η Διοικητική Επιτροπή των «συνταγματικών» , ( Κωλέττης, Ζαΐμης, Γεώργιος Κουντουριώτης , Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος), προβίβασε τον επιλοχία Αλμέϊντα, στον βαθμό του στρατηγού, «για τις υπηρεσίες που (τους) προσέφερε στην Ελλάδα». Το 1839 ,ο πράκτωρ Αντόνιο Φιγκέιρα Αλμέϊντα, παντρεύτηκε την ανιψιά του Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου, Ζωή. 
Οι Μανιάτες δεν σκότωσαν τον Καποδίστρια. Η εκτέλεση του Εθνάρχη αποφασίστηκε στο Λονδίνο και οργανώθηκε από τον Άγγλο Αρμοστή στην Κέρκυρα με τη βοήθεια της Στοάς της Ζακύνθου. Η δολοφονία του Καποδίστρια οργανώθηκε από από τον μασόνο, πράκτορα των Άγγλων, φρούραρχο του Ναυπλίου τον Αλμέιντα και τον Δάσκαλο της Στοάς της Ζακύνθου. 
Η βαλίτσα του ψεύδους ταξιδεύει ήδη 189 χρόνια. Φτάνει πιά.. 
(Αναλυτικά στο βιβλίο μου «η Επανάσταση των Φιλογένων»). 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΑΛΙΝΑΡΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ!
ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΝ

https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=24&t=21667

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Παρεπιπτωντος ποτε θα ανοιξει επιτελους ο φακελος της υποθεσης Καποδιστρια απο το foreign office ; ; ; Μηπως οι ηλιθιοι υποτακτικοι θα πρεπει να ξεκινησουν να αναρωτιουνται ; 200 χρονια σχεδον περασαν γιατι η γηραια Αλβιωνα φοβαται ; Θα προλαβουμε σε αυτη τη ζωη να δουμε το ανοιγμα του ; Με τον αλλο φακελο, του Ρουντολφ Ες φαγαμε γλαροσουπα . . . Ειχαν πει το 2017 θα ανοιγε, αλλα το μονο που ανοιξαν ηταν τον ταφο του. Εκαψαν τα κοκαλα και σκορπισαν τη σταχτη στη θαλασσα, για να μην πηγαινουν δηθεν και προσκυνανε τον ταφο του ! Ερημην της οικογενειας του ολα αυτα. Αυτη ειναι η Αγγλια, η μαστιγα της αποικιοκρατιας, η αιτια της λειψης ακρωτηριασμενης και φτωχης Ελλαδας. Και οπως πολυ σωστα επισημαινει ο Χατζαρας βλεπουμε την επισημη γραμμη προπαγανδας της Αγγλιας να την αναπαραγουν καποιοι. Αρα ειναι βρωμικοι και προδοτες. Σε εναν αλλο φακελο αυτον της Κυπρου παλι μεσα ειναι τα Εγγλεζακια τα φιλαρακια μας. . . .

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ, στον φάκελο της Κύπρου, άποψή μου είναι ότι οι αδελφοί κυπριοι αυτά που έπαθαν, εν πολλοίς, τα ήθελαν και τα'παθαν. Μεγάλη πληγή για τον Ελληνισμό η Κύπρος. Ποιος είχε τον Μακάριο στις Σεϋχέλλες, ποιος τον έφερε πίσω; Ποιες οι σχέσεις του Μακαρίου με την "αυτοκρατορία της που... ας;

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλοι είχαν προσωπική ασφάλεια ο Καποδίστριας τι έκανε; Ο Κολοκοτρώνης γιατί δεν τον προστάτευσε: Όχι τίποτα άλλο, αλλά τα αποτελέσματα της δολοφονίας του Κυβερνήτη τα πληρώνει ακόμα ο Ελληνικός λαός.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κίσσιντζερ λέει, πως όποιος ελέγχει Μάλτα, Κύπρο και Γιβραλτάρ, κυβερνά τον κόσμο. Τόσο μεγάλη... πληγή για τους Έλληνες αυτή η μεγαλόνησος..
Ότι η Κύπρος είναι πληγή για τον Ελληνισμό υποστηρίζει και ο Βοθρολυμαίος. Εκτός της Κύπρου, μεγάλη πληγή για τον Ελληνισμό αποτελεί η Βόρειος Ήπειρος, τα Δωδεκάνησα, η Κρήτη, τα Επτάνησα, ο Έβρος, η Μακεδονία. Για την Αττική, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Θεσσαλία οι γνώμες δυίστανται. Εγώ πάντως πιστέυω, πως κι αυτές πληγές είναι. Όταν πάψουμε να υπάρχουμε ως έθνος, θα ησυχάσουμε από όλες τις... πληγές. Τον "φιλόσοφο" του Αλαφουζόλ τον μπαρμπα Στέλιο μου θυμίζουν οι βλακείες σας.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Τζήμερος η ελπίδα ...πιδαπιδαπιδα
...

Μήπως να τη κόψουμε
κάποια... λεβεντόπαιδα
κάποια..στιγμή
την...ξέρουμε ποιά...;

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...