5/5/20

Στις 5 Μαΐου λήγει το «πενθήμερο» των «εορτών» που άρχισαν τα μεσάνυχτα της 30ης Απριλίου που επιβάλουν ανθρωποθυσίες με πόνο και φόβο. Το ειδεχθές έγκλημα στη «ΜΑΡΦΙΝ» δεν ήταν «ΤΡΑΓΩΔΙΑ», αλλά, ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ.

Πέρασαν 10 χρόνια από το ειδεχθές έγκλημα στη «ΜΑΡΦΙΝ» και οι δολοφόνοι παραμένουν ατιμώρητοι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Σαν σήμερα, το 2010 έχασαν τη ζωή τους στο χώρο εργασίας τους η Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, η Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, ο Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών και ένα αγέννητο μωρό. 
Δεν ανήκαν στο Πάνθεον των «ηρώων» της «Καισαριανής», του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΜΕ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αντίθετα ήταν θύματα τους. Δεν ήταν ο Αλέξης Γρηγορόπουλος και δεν ήταν ο Παύλος Φύσσας. 
Οι δολοφόνοι κουκουλοφόροι που βγήκαν μέσα από τα μπλοκ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ. 
Από τα «μπλοκ» του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ «αλάλαζαν» , την ώρα που οι δολοφόνοι έσπαγαν με ειδικό εργαλείο το άθραυστο τζάμι της ΜΑΡΦΙΝ και πέταγαν μέσα μολότοφ και επιταχυντικό υγρό. 
Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών και ένα αγέννητο μωρό. 

Ήταν τότε οι μέρες των παλλαϊκών αντιδράσεων για το πρώτο μνημόνιο του Αβάπτιστου Τζέφρυ Παπαεβραίου και τα τάγματα εφόδου του Σόρος, με την αριστερή κουκούλα, εκπλήρωσαν το αντιλαϊκό τους καθήκον και προβοκάρισαν τις λαϊκές κινητοποιήσεις τερματίζοντας τις αντιδράσεις του Λαού, απέναντι σε αυτό που θα επακολουθούσε. 

Το έγκλημα τελικά συγκαλύφτηκε, παρά τις χιλιάδες των μαρτύρων και τις δεκάδες των καμερών ασφαλείας που κατέγραφαν κάθε κίνηση στην περιοχή. 

Το έγκλημα συγκαλύφθηκε, γιατί εντολέας ήταν το αμαρτωλό καθεστώς των μνημονίων και της επιτροπείας, που μέσω αυτού του εγκλήματος εξασφάλισε την επιβίωσή του, εις βάρος των Ελλήνων. Το έγκλημα συγκαλύφτηκε και όλο το Συνταγματικό Τόξο και η «Τυφλή και αδέκαστη» επιθυμούν  να ξεχαστεί. 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο με ένα τεράστιο "αλλά". Εφόσον τα τάγματα εφόδου ήταν του Σόρος, δεν είναι "αριστερά", "κεντρώα" ή "δεξιά". Π.χ οι χρηματοδοτούμενοι από τον Σόρος της Ουκρανίας, έκαναν πραξικόπημα κατά του Γιαννουκόβιτς και ύστερα άνοιξη του '14 έκαψαν ζωντανούς ανθρώπους στο κτίριο των συνδικάτων στην Οδυσσό. Αυτοί ήταν "νεοναζί", τα καθήκια της Μαρφίν "αριστερά", αλλά είχαν ακριβώς τους ίδιους χρηματοδότες, προστάτες και καθοδηγητές. Από την στιγμή που βλέπεις την μεγάλη εικόνα σε αντίθεση με την πλειοψηφία των σχολιαστών του ιστολογίου, γιατί αποκαλείς τα παρακρατικά καθάρματα "κόκκινα"; Αν ήταν όντως κόκκινα χωρίς πλάτες του παρακράτους, θα είχαν καταδικαστεί. Κυκλοφορούν ελέυθεροι, γιατί ανάλογα με την περίπτωση/χώρα θα εμφανίζονται ως "κόκκινοι", "γαλάζιοι", "μάυροι" ή ότι άλλο ζητήσει το αφεντικό.
Εδώ συγκρούεται η Δημοκρατία/Εθνική Ανεξαρτησία με τον ολοκληρωτισμό των τραπεζιτών. Το δίπολο Δεξιά-Αριστερά έληξε με τον ΨΠ.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε !
Και ο κάθε Αριστερός, θα έπρεπε να ντρέπεται. Ο δε Δεξιός, να πάψει να ντρέπεται, για λογαριασμό του κάθε Αριστερού !

Ανώνυμος είπε...

Και ποιός διέταξε το κάψιμο της Marfin οεο, από το ίδιο πόστο που είναι σήμερα με εντολές των αφεντικών του;;;;;;;;;;;;
Κάποιον Κοεμτζόγλου τον θυμάστε που σήμερα βγήκε με κροκοδείλια δάκρυα!;;;;;
Μας δουλεύουν φόρα παρτίδα!!!!!
Χαρά στην αποβλάκωσή μας!