5/5/20

Είμαι έξω φρενών

Από τη στιγμή που διάβασα την δήλωση τους μανδάμ Κατερίνας για το έγκλημα της ΜΑΡΦΙΝ, μου ανέβηκε η πίεση και κινδυνεύει η ζωή μου,
 Και καλά το «τραγωδία». Από όταν βάφτισαν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ στη Κύπρο ως «Τραγωδία» κάθε έγκλημα είναι και ….Τραγωδία. Αναρωτιέμαι όμως, αν άποψη της μανδάμ Κατερίνας για το μωρό της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου ότι δεν ήταν ανθρώπινή ζωή , είναι νομική, πολιτική, ανθρώπινη, κοσμοπολίτικη, ή νεοπατριωτική. 
Τέλος πάντων σε ποιο Κράτος Δικαίου κατατάσσεται; 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πατερούλης της "Εγας" ήταν φανατικός χουνταίος; Κράτος "επαναστατικού" Δικαίου και τότε...

soulis είπε...

H απαντηση ειναι προφανης.
Απο την στιγμη που οπως μα πληροφορησαν τα καθεστωτικα μμε (ακομη και το marieclaire) oτι το προτυπο της ειναι η εβραια κωλογρια του Supreme Court η Ruth Bader Ginsburg καταλαβαμε αμεσως ολοι οι παροικουντες την Ιερουσαλημ τι πρεσβευει.
Υπενθυμιζω οτι η Ρουθ εριξε προ ετων μια σειρα νομων σε πολλες πολιτειες που εθευε πολυ αυστηρους περιορισμους για τις κλινικες εκτρωσεων οι οποιοι ειχαν γινει με πολυ εξυπνο τροπο ωστε να μην αντικεινται στον roe wade που δυστυχως εχει κατοχυρωσει συνταηγματικα τις εκτρωσεις.
Η εβραια ομως βρηκε τροπο και τους εριξε με μια καταπτυστη αιτιολογια και με την βοηθεια της εβραικης πλειοψηφιας τοτε στο δικαστηριο.
Η κοντη εχει ακριβως τις ιδιες αποψεις με αυτην για ολα τα θεματα.

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, πάρε το χάπι για την πίεση! Αν κι εγώ ο ίδιος έχω γίνει επιφυλακτικός με το χάπι της πίεσης, από τότε που διάβασα το κάτωθι άρθρο σε σχέση με τον κορωνοιό:

https://drnathansbryan.com/corona-virus-update-what-weve-learned/


Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...