7/7/20

Το ΝΑΤΟ εδίωξε τους Σέρβους και μειώθηκαν οι ουρές στην μεθοριακή διάβαση Κούλατα – Προμαχώνα

Η απόφαση της ΕΕ να ανοίξει τα σύνορα στους Σέρβους εξυπηρετούσε τον τουρισμό της βόρειας Ελλάδας και ήταν σύμφωνη με τη επιδημιολογικά δεδομένα. 
Στην Σερβία το ποσοστό των θετικών τεστ σε σχέση με το σύνολο είναι 3,67%. Στην Βουλγαρία είναι 6,27% αλλά τα σύνορα είναι ανοιχτά για τους Βούλγαρους. Και στην Ρουμανία το ποσοστό των θετικών τεστ σε σχέση με το σύνολο είναι 3,9% .
Η απόφαση της ΕΕ «στενοχώρησε» τους «ευρωπαϊστές» του Τζουκάνοβιτς που «ακολουθούσαν την πολιτική της Ευρώπης» όσο απαγόρευαν την είσοδο στους Σέρβους, και ξαφνικά ήσαν υποχρεωμένοι να ανοίξουν τα σύνορα. 
 Οπότε διαμαρτυρήθηκαν στο ΝΑΤΟ. Και το ΝΑΤΟ στον ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ που έλαβε υπόψη του την εστία του Κορωνοϊού στο Νόβι Πάζαρ και έκλεισε τα σύνορα για τους Σέρβους .
Όπως είπε ο Πρεσβευτής της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Βοσνία Ερζεγοβίνη Πετρ Ιβάντσοφ στην μουσουλμάνα Υπουργό Εξωτερικών Μπισέρα Τούρκοβιτς «το στρατιωτικό μπλοκ του ΝΑΤΟ δεν συμβάλλει στην ειρήνη και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια». 
Η Συνοριακή Αστυνομία της Βουλγαρίας ανακοίνωσε σήμερα ότι η κυκλοφορία και προς στις δύο κατευθύνσεις, στην Μεθοριακή διάβαση Κούλατα – Προμαχώνα, είναι έντονη, αλλά δεν υπάρχουν πλέον ουρές αυτοκινήτων.
Οι ουρές των αυτοκινήτων σχεδόν έπαψαν , όταν οι ελληνικές αρχές απαγόρευσαν την διέλευση αυτοκινήτων με σερβικές πινακίδες κυκλοφορίας. Σύμφωνα με την βουλγαρική Συνοριακή Αστυνομία, περισσότερο από το 80% των αυτοκινήτων που διήλθαν από την Μεθοριακή διάβαση Κούλατα – Προμαχώνα μέχρι τις 8 το πρωί ήταν από τη Σερβία και σχηματίστηκαν χιλιόμετρα ουράς λόγω της ενδελεχούς επιθεώρησης των Σέρβων πολιτών. «Αυτό ανάγκασε τους Ρουμάνους και τους Βούλγαρους που ταξιδεύουν για διακοπές στην Ελλάδα να περιμένουν ώρες στην μοναδική συνοριακή διέλευση που είναι ανοιχτή για τουρίστες».
 Όπως έλεγαν χθες οι μισθοδοτούμενοι ρουφιάνοι, «η Σερβία έχει ξεπεράσει τα 16.000 κρούσματα και τους 300 θανάτους, με αρκετές πόλεις να βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως φυσικά και η πρωτεύουσα, με γήπεδα και αρκετά έκτακτα νοσοκομεία να υποδέχονται ασθενείς το τελευταίο διάστημα. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, η Ελλάδα αποφάσισε να κλείσει από σήμερα, Δευτέρα μέχρι και 15 Ιουλίου τα σύνορά της για τους Σέρβους επισκέπτες». 

Η Ρουμανία έχει ξεπεράσει τις 30,000 κρούσματα και οι θάνατοι είναι 1768. Αλλά εκεί είναι ΝΑΤΟ και δεν στενοχωριέται ο Τζουκάνοβιτς.

 ΥΓ. Το ερώτημα είναι εάν θα φωνάξουν ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ στην Κασσάνδρα τη Σιθωνία και την Λεπτοκαρυά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...