10/11/20

Λογοκρισία

 

Οι ΑΝΩΘΕΝ μου έβαλαν κίτρινη κάρτα . Η  ανάρτηση για τον ΟΠΛΑΤΖΗ  που δολοφόνησε τον ακόλουθο της γερμανικής πρεσβείας στο Παρίσι  με τίτλο «Ένας δολοφόνος και τρομοκράτης που επειδή ήταν Εβραίος ήταν καλός δολοφόνος και τρομοκράτης» διαγράφηκε

Έλαβα το ακόλουθο μήνυμα. 

"Όπως ίσως γνωρίζετε, οι Οδηγίες κοινότητα (https://blogger.com/go/contentpolicy) περιγράφουν τα όρια όσων επιτρέπουμε και όσων δεν επιτρέπουμε στο Blogger. Η ανάρτησή σας με τίτλο Ένας   δολοφόνος και τρομοκράτης που επειδή ήταν Εβραίος ήταν καλός δολοφόνος και τρομοκράτης  επισημάνθηκε για έλεγχο από εμάς. Διαπιστώσαμε ότι παραβαίνει τις οδηγίες μας και διαγράψαμε την ανάρτηση που βρισκόταν προηγουμένως στο http://deltio11.blogspot.com/2020/11/blog-post_7.html.Γιατί διαγράφηκε η ανάρτηση του ιστολογίου σας;Το περιεχόμενό σας παρέβη την πολιτική περί παρενόχλησης και απειλών. Επισκεφτείτε τη σελίδα "Οδηγίες κοινότητας" με τον σύνδεσμο που θα βρείτε σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να μάθετε περισσότερα. Σας προτείνουμε να ελέγξετε ολόκληρο το περιεχόμενο των αναρτήσεωνιστολογίου, για να διασφαλίσετε ότι συμμορφώνονται με τα πρότυπα που θέτουμε, καθώς περαιτέρω παραβάσεις θα μπορούσαν να έχουν ως αποτέλεσμα τοντερματισμό του ιστολογίου σας.Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στους παρακάτω πόρους:  Όροι Παροχής Υπηρεσιών: https://www.blogger.com/go/terms Οδηγίες κοινότητας του Blogger: https://blogger.com/go/contentpolicy Με εκτίμηση,Η ομάδα του Blogger

6 σχόλια:

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Κανεις ασχολουμενος με ιστορια και πολιτικα ζητηματα δεν θα εκπλαγει μαθαινοντας το.
Εαν ησουν καναλι στο γιουτιουμπ θα σε ειχαν ριξει 100 φορες.
Εγω ενοχληθηκα πολυ που αλλαξες την εμφανιση του καναλιου, ποσο μαλλον να συμβει το απευκταιο.
Μπορει να εχουμε διαφωνησει γιατι ωρες ωρες μουρλενεσε. Αλλα 12 χρονια καθε μερα οποτε ανοιγω το κομπιουτερ με το ανοιγμα του ιντερνετ πρωτη σελιδα εχω δελτιο 11.
Γιατι αυτη η γραφη μ' αρεσει, εκει θελω να ενημερωθω, θελω να δω τι εγραψε ο μουρλοχατζαρας με το θαρος της γνωμης του, το χιουμορ του τα ευφιολογηματα του, την αποκοτια του.
Σπυρο δεν ειμαστε μαλακες βλεπουμε. . . Μπορει καποτε να τα εφερε η ζωη και να ευνοηθηκες. Αλλα μετα πληρωσες ακριβα το ''βιτσιο'' σου να λες τα πραγματα με το ονομα τους.
Ευχομαι πτρωτιστως να εισαι καλα και κατοπιν να σε εχουμε παρεα και ενημεωσημε τα γραπτα σου.

Ανώνυμος είπε...

Μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε το ιστολόγιο σε ιδιωτική διεύθυνση εκτός δικαιοδοσίας της google (blogspot = google) όπως για παράδειγμα "www.deltio11.com" ή "www.deltio11.net", και το περιεχόμενο να μεταφερθεί αυτούσιο στην νέα διεύθυνση. Στο νέο ιστολόγιο μπορεί να προστεθεί προστασία κατά επιθέσεων ασφαλείας, μεταξύ των οποίων οι πιό συνηθισμένες είναι οι ddos (Distributed Denial Of Service)
(βλέπε https://bitdefender.gr/blog/ddos/)
Αυτή η αλλαγή έχει μάλλον μικρό κόστος.

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια Χατζάρα γράφεις ιστορίες για Εβραίους. Τώρα τους πείραξε;

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο ενας αναγνωστης σου παλια (δε θυμαμαι το ονομα του-ειχε ενα καπως περιεργο ονομα) σου ειχε στειλει ενα σχολιο για καποιους ελληνοφωνους που τους λεγανε ....μωρε πως τους λεγανε; πως τους λεγανε;

Αααα το βρηκα.
Το χες ανεβασει με τιτλο: 'Να τα πουν στο ισραηλ αυτα'.
Δες αν μπορεις να το βρεις και να το ξανα-ανεβασεις εκτος και συνεχιζουν να απειλουν την Ελευθερια της Εκφρασης σου κατοχυρωμενης απ' το Συνταγμα των Ελληνων.

Ανώνυμος είπε...

@ Τρί Νοε 10, 04:05:00 μ.μ.

Δεν τους πειραξε η αναρτηση του Χατζαρα.
Τους πειραξε ΚΑΙ τους πειραζει οτι η παντοδυναμια τους στον ηλεκτρονικο και εντυπο τυπο τελειωνει και τα ψεμματα τους βγαινουν πια ΚΑΘΑΡΑ στην επιφανεια, κανοντας ακομα και τον τελευταιο ηλιθιο τηλεθεατη να συνειδητοποιοηση οτι ΑΥΤΟΙ ειναι οι ΘΥΤΕΣ και οχι τα θυματα.
Ενα προσφατο παραδειγμα ειναι οι εκλογες της 3ης Νοε με καααργα νοθεια και κλεψια απο τους .....δημοκρατικους στην Αμερικη.
Νομιζεις οτι ο Μπαιντεν ηταν απο πισω ή αυτοι;


Διαβασε λιγο ή μεταφρασε το "μυστικο των εκλογων" της πολιτειας Πενσυλβανια.


1) Five things to know about Josh Shapiro, Pennsylvania’s attorney general who made sure the state’s votes were counted – described as someone out of a “bar mitzvah photo”– forward

2) President Trump tweeted a link explaining how Shapiro is attempting to steal the election

3) Pennsylvania also has a Jewish Secretary of State (tasked with counting the ballots); her impartiality has been questioned due to her anti-Trump tweets.

4) Pennsylvania has a Jewish Governor, and a (transgender) Jewish Health Secretary.


Σε κυβερνητικες θεσεις κλειδια στην Πενσυλβανια. Ολοι θεατοι/αθεατοι.
Και η λογικη λεει οτι αν υπαρχουν σε τοσο καιριες θεσεις στην Πενσυλβανια καταλαβαινεις οτι ΘΑ υπαρχουν και σε αλλες "δημοκρατικες" πολιτειες, ΕΚΕΙ που εχουν ανιχνευτει νοθεια στα ψηφοδελτια.

Ξερει τι γραφει ο Χατζαρας.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=4k2WZMsbQLI&feature=youtu.be