10/11/20

Αισθάνομαι ότι με απειλούν και ότι με παρενοχλούν

 

Από την ώρα που έλαβα το ΑΝΩΘΕΝ ΜΗΝΥΜΑ  αισθάνομαι  ότι με απειλούν και ότι με παρενοχλούν ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ και ΑΘΕΑΤΟΙ. 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ μου  αφορούσε σε έναν κακό άνθρωπο  που δολοφόνησε έναν άλλο άνθρωπο. Εκτός και αν  πιστεύουν κάποιοι  ότι ήταν καλός άνθρωπος . 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΞΗΛΩΣΕΙ, ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΔΑ" ΤΟΥΣ (ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΚΤΕΙΑΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ), ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΙΟΥ.
Διοτι αν ο δολοφονος του Γερμανου ακολουθου ηταν Αραψ, Αγγλος, Γαλλος, Πορτογαλος, ή ακομα και Ελληνας εχοντας διαπραξει το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑ δεν θα ενοχλουσε καθολου την "κυνοτητα" και την χαβρα των συνοδοιπορων της.
Αλλα βλεπεις ειναι της "ανωτερας" τρομοκρατικης φυλης και αυτα δεν πρεπει να λεγονται και να γραφονται δημοσιως.

Να γραφεις μονο για την εγκληματικη οργανωση της Χρυσης Αυγης, οτι ο υϊος της αδελφης του πρεπει να ανακηρυχθει ισαποστολος απο την Ανατολικη Ορθοδοξη Εκκλησια μας μαζι με τον τραγουδιαρη, στην ταδε εκπομπη μια βιζιτα σταυρωσε τα ποδια της και φανηκε το αξυριστο της (δειτε το) και να πας στο γιατρο γιατι υποφερεις απο .....Τραμπισμο.




Γιουφτος εν τη μαϊμουδοκοινοτητα του.


ΥΓ
Αν νομιζουν οι μουσουδοφορεμενοι πια Ελληνες του 800€ επιδομα - 300€ προστιμο = 500€ πριν τους φορους, οτι το βαθυ κρατος των ΜΜΕ της Αμερικης που ξαφνικα "βγαζουν προεδρο" οποτε γουσταρουν δεν τους ενδιαφερει καθολου, ας το ξανασκεφτουν.