9/5/21

Νεκρή 68χρονη στην Πέλλα λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της με την 2η δόση του εμβολίου της Pfizer Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τα παιδιά της

Σύμφωνα με όσα καταθέτoυν στη μήνυσή τους τα παιδιά της 68χρονης, η μητέρα τους έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 14 Απριλίου, και η δεύτερη ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Μαΐου. 
Μετά την δεύτερη δόση, η γυναίκα έμεινε μισή ώρα στο Κέντρο Υγείας όπου της έγινε ο εμβολιασμός και αποχώρησε, έχοντας μαζί της την κόρη της, η οποία την είχε συνοδεύσει. Λίγες ώρες αργότερα , το βράδυ της 4ης Μαΐου, η 68χρονη άρχισε να νιώθει σκοτοδίνη, είχε εμετούς και παράλυση στα χέρια και στα πόδια. Τα παιδιά της την πήγαν στο νοσοκομείο όπου περιέγραψε στον εφημερεύοντα γιατρό τα συμπτώματα που είχε. Εκεί, της έκαναν κάποιες εξετάσεις χωρίς να διαπιστωθεί κάτι, ενώ όπως ισχυρίζονται τα παιδιά της 68χρονης, από το νοσοκομείο οι γιατροί είπαν πως επρόκειτο για παρενέργειες της δεύτερης δόσης του εμβολίου και ότι δεν θα ξανασυμβεί, δίνοντας εξιτήριο στην γυναίκα. 
Λίγες ώρες αργότερα η γυναίκα ανέβασε πυρετό, ενώ είχε τα ίδια συμπτώματα με εμετούς και παράλυση των άκρων. Τα παιδιά της την μετέφεραν στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό τους αφού δεν υπήρχε ελεύθερο ασθενοφόρο. Φτάνοντας στο νοσοκομείο η 68χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, αλλά παρέμενε ζωντανή με χαμηλό σφυγμό.
 Οι γιατροί προχώρησαν σε διασωλήνωση, αλλά μετά από μισή ώρα περίπου, εξέπνευσε. Σύμφωνα με την οικογένειά της, η γυναίκα δεν είχε υποκείμενο νόσημα και ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση. 

 ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΑΨΕΚΑΣΤΟΙ ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΕΣ. 
Ο ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΟ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ.ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ. 
ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΗΤΑΝ «ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ». ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ. 

1 σχόλιο:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Ετσι ειπε και ο ΤΟΜ ΣΤΑΙΝ Ο ΒΑΡΩΝΟΣ,οταν του ειπαν οι ΚΑΙΝΙΤΕΣ οτι τον ψεκασαν κατι αεροπλανα τυπου ΚC-135.....ηταν ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ..και μετα εφερε τον ΙΩΣΗΦ...

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...