6/5/21

‎. ‎ ‎Οι Εχθροί του Λαού και ο Διωγμός του ΑΠΙΣΤΟΥ Θωμά

 

(Του ανταποκριτού μας)Ο Ίψεν το περιέγραψε από το 1882. Ο Δρ. Τόμας Στόκμαν, είμαστε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ. Οι αρνητές της Μάσκας. 

Τώρα εξαπολύεται ο «Διωγμός»!

Από τότε που άνοιξαν τα καφενεία στην έρημη περιφέρεια που περιμένει τους εμβολιασμένους η μονή συζήτηση ΟΛΩΝ ειναι τα εμβόλια. Ούτε Τουρκία, μηδέ Πενταμερής ούτε λαθροεποικισμός ούτε το πουσταριό και το πουταναριό του Εφιαλτακη. Πλέον και κάποιοι έως τώρα λογικοί άνθρωποι ενέδωσαν και το χειρότερο γίνονται δηκτικοί και επιθετικοί προς τους… Εχθρούς του Λαού. 

Ρωτούν ευθέως «Εσύ πότε θα το κάνεις το εμβολιο;» και όταν απαντάς «Ποτέ», πέφτουν πάνω σου γιατί εσύ φταις για τις αδικαιολόγητες και αναίτιες  απαγορεύσεις και τους περιορισμούς που τους επέβαλαν για το καλό τους και που εκείνεοι τους δέχτηκαν. Εμείς  θα ευθυνόμαστε για κάτι που αποφάσισαν άλλοι. Τρικυμία εν κρανίω.

Οι Εμβολιασμένοι, έχουν απύθμενο απωθημένο να τους μιμηθούμε στην αυτοχειρία τους και επαναλαμβάνουν τις ηλιθιότητες του ΑΛΑΦΟΥΖΟΛ περί  των εμβολίων που δήθεν είναι ασφαλή αλλά η ψυχή τους ακόμα τρέμει.

 

YΓ. Διαβάζω πρόταση να μην νοσηλεύονται όσοι Εχθροί του Λαού  δεν εμβολιαστούν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν όμως κάποιοι θαυμαστές σου στην Κύπρο που είναι υπέρ του εμβολίου και παροτρύνουν κι άλλους να το κάνουν για να..... stay safe όπως λένε και στα εγγλεζικα! Είναι και (μ) πατριώτες τρομάρα τους!

Ανώνυμος είπε...

Σωστη η προταση, αλλα ελλειπης.
Να μην πλερωνουν και εφορια οι ...εχθροι του λαου

panos είπε...

Ἡ ἀπάντηση σὲ ὅσους μᾶς ρωτοῦν γιὰ τομπόλιπρέπει νά ναι, δὲ θέλω νὰ μάθω ἄν θὰ κάνεις ἤ ἔκανες, μὴ μὲ ρωτᾶς τὶ θὰ κάνω. Εἶναι θέμα προσωπικῶν δεδομένων. Θὰ καταγραφεῖ καὶ θὰ φανεῖ στατιστικὰ ἀπὸ τοὺς ἐπίσημους κρατικοὺς φορεῖς. Προσωπικὰ ζητήματα - συζήτηση κομμένη, ἔλεγε ὁ Σάκης ὁ ὑδραυλικός.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...