9/5/21

Η μεγάλη και ενιαία παράταξη των ευρω-Εθνομηδενιστών έχει και δεξιό και αριστερό χέρι. Και δεξιό και αριστερό πνευμόνι. Και δεξιό και αριστερό μάγουλο . Τους Τσιπροτάκηδες. Τσιπρέφσκυ και Εφιαλτάκηδες. Και ο Τραπεζίτης έχει δυο χέρια. Ένα δεξί, (ΝΔ), και ένα αριστερό,(ΣΥΡΙΖΑ). Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο τον τραπεζίτη. Οι Ανήθικοι και Παλιάνθρωποι Τσιπροτάκηδες, κάνουν ΟΜΟΥ και ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ την Κρίση ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Και μετά, διαπληκτίζονται για το τι είναι νόμιμο και ΗΘΙΚΟ για να τους ακούει ο ΧΑΖΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ!

Σχόλιο  από το Δελτίο των 11 στις 9 Μαίου 2019 πριν από δυο ακριβώς χρόνια: 

 « Η ευρω-φιλελέ Κοινοπραξία του Κούλι –Σόρος- Μπίλντερμπεργκ, δεν βρίσκεται στην δεξιά πολυκατοικία που έμενε ο κ. Καρατζαφέρης, αλλά στην ευρω-πολυκατοικία, μαζί με τον Αλιέκσι Τσιπρέφσκι -Σόρος -Μπίλντερμεργκ, και τη «μεγάλη προοδευτική παράταξη». 
Η ΝΔ , είναι ο φιλελέ αντι-ΜΥΡΙΖΑ. Ο Κούλι Ζήμενς, ο υιός της αδελφής του και αδελφός του ανιψιού του, χαρακτηρίζει την ευρω-φιλελέ Κοινοπραξία του, ως «μεγάλη, κεντροδεξιά παράταξη» και ομιλεί, για «αρχές και αξίες της Παράταξής μας που κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη», και επιμένει ότι , «είμαστε παράταξη αξιοκρατίας και όχι Μαυρογιαλούροι». 
Αλλά , οι « οχι Μαυρογιαλούροι», ξανάκαναν την Κρίση Ευκαιρία, με απευθείας συμβάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: