25/2/22

ΟΡΓΗ κατά του Πούτιν στη Ρωσία, επειδή τους αποκλείσαν από τον διαγωνισμό της «Γιουροβύζιον». Μέχρι και ο Στάλιν κλαίει από τα γέλια στον Τάφο του.

 

ΟΡΓΗ κατά του Πούτιν στη Ρωσία, επειδή τους απέκλεισαν από τον διαγωνισμό της «Γιουροβύζιον», λόγω της Αντιναζιστικής επιχείρησης  Μέχρι και ο Στάλιν κλαίει από τα γέλια. (Στον Τάφο του).

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

διάφοροι Έλληνες εθνικιστές στο τουΐττερ έχουν χάσει τον ύπνο τους που ο Πούτιν θερίζει τους λοάτκι χαλδαίους στην Ουκρανία και το παίζουν έτοιμοι να πάρουν τα όπλα εναντίον των Τούρκων υπό τις διαταγές της Κούλας ενώ οι λάθρο θα τακτοποιούν τις γυναίκες της οικογένειάς τους στο σπίτι όσο αυτοί θα λείπουν

Ανώνυμος είπε...

Κοίταξε κλάμα τα ορφανά του Λένιν εδώ:https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/333677_antipolemiki-sygkentrosi-exo-apo-ti-rosiki-presbeia

Ιουδαιοφοβία-Νανά Μακρή είπε...

Εγω ρε παιδια τι να σας πω.
Αμα ακουω την φωνη της Αθηνας Παπαριακωστα δακρυζω απο περηφανεια και συγκινηση.
Σα να ακουω τον Γιαννη Διακογιαννη να μεταδιδει το ματς, Αντιφα Νεας Μακρης-Εργοτελης.
Κι απο κοντα η CIA να μας δειχνει σκηνες απο το εργο της Κυριακ .....εεεεε απο το βομβαρδισμο της Ουκρανιας ηθελα να πω, μονο που τις σκηνες τις ειχα δει καπου πιο παλια, σ' ενα video game, made in Israel.
Και βεβαια στα καπακια οι βρωμιαρες τζιβιτζιλουδες στου αλαφουζολ, εκμεταλευονται τον ανθρωπινο πονο βαζοντας μπροστα παιδακια που κλαινε και μαμαδες (θηλυκες κι αρσενικες), που ψηφιζουν τον κοκαϊνακια ιουδαιο Ζελενσκι και κλαινε που δεν θα μπορουν πια να αγοραζουν Λουϊ Βουϊτον, Υβ Σεντ Λοραντ και καποτες Παντενε ενω περιμενουν το τραινο για να φυγουν απ' το Κιεβο.
Εκει που το χαρηκα ιδιαιτερως ομως, ειναι οτι ο ιουδαιος καραγκιοζης Ζελενσκι, αρνηθηκε την προσκληση του Πουτιν να συναντηθουν για να τα πουνε απο κοντα, οπως μας ενημερωσε η CIA, η δημαρχεσα.

Αλλα εκεινο που με λυπει ιδιαιτερως ρε παιδια ειναι ο κος Στραβελακης.
Ρε αυτος ο Πουτιν του πηρε την μπουκια απο το στομα.
Γιατι με τα γεγονοτα και τον πολεμο στην Ουκρανια ποιος μαλακας θα κατσει ν' ακουσει τον Στραβελακη για τα 6.000.000 θυματα του κινεζογιου (μη μου αμφισβητητε τον αριθμο παλιο-αντισιμητες) που εχουν γεμισει τις ΜΕΘ, με την Παγωνα και τον Πορτοσαλτοπουστα πρωτο τραπεζι πιστα, απ τις 5 τα χαρματα, να λενε οτι τις μασκες πρεπει να τις φοραει ο ηλιθιος εμβολιασμενος τηλεθεατης ακομα και μεσα στο φερετρο του.

Χαμος στην τεθλασμενη δικιε μου.
Χαιρετε.

Ανώνυμος είπε...

Νανα εισαι ΑΠΕΧΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε Νανά χρυσαυγιτισα.

Ανώνυμος είπε...

Η λέξη ΆΠΑΙΧΤΗ είναι με (αι) βρε ανορθόγραφε. Δεν σας μάθαιναν γράμματα στην χρυσαυγη;

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ