24/2/22

O Βαλόντια διέταξε την αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας και συμβούλευσε τους Εφιαλτάκη και Cia να μην διανοηθούν ότι μπορούν να απειλήσουν την Ρωσία.


Ο Πρόεδρος  Πούτιν ανακοίνωσε με διάγγελμα προς το ρωσικό έθνος την έναρξη στρατιωτικής επιχείρησης για την προστασία του Ντονμπάς. 
Το διάγγελμα μεταδόθηκε από την ομοσπονδιακή τηλεόραση στις 06:00 ώρα Μόσχας στις 24 Φεβρουαρίου
. Ο αρχηγός του Ρωσικού κράτους αναφέρθηκε στα αιτήματα στρατιωτικής συνδρομής των αρχηγών των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ (DPR και LPR) που διατυπώθηκαν το βράδυ της 23ης Φεβρουαρίου. 
 «Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με το Άρθρο 51, παράγραφος 7 του Χάρτη του ΟΗΕ, με την έγκριση του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου και σύμφωνα με τις συνθήκες φιλίας και αμοιβαίας βοήθειας με την DPR και την LPR που επικυρώθηκαν από την Ομοσπονδιακή Βουλή, αποφάσισα να διεξαγάγω ειδική στρατιωτική επιχείρηση», ανέφερε ο πρόεδρος Πούτιν και συνέχισε: 
«Κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης, οι ρωσικές δυνάμεις θα επιδιώξουν την αποστρατικοποίηση και την αποναζιστικορισμό της Ουκρανίας. Σκοπός μας , είναι η προστασία των ανθρώπων που υφίστανται εκφοβισμό και γενοκτονία», τόνισε ο Πρόεδρος Πούτιν. Επιπλέον, η Μόσχα θα ασκήσει δίωξη στην Ουκρανία για άτομα που έχουν διαπράξει εγκλήματα εναντίον αμάχων και Ρώσων πολιτών, υποσχέθηκε ο Πούτιν. 
 Ο Πρόεδρος σημείωσε επίσης ότι η Ρωσία δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, με τις απειλές που υπάρχουν στη σύγχρονη Ουκρανία και υπενθύμισε τις δηλώσεις των ουκρανικών αρχών σχετικά με το ενδεχόμενο απόκτησης πυρηνικών όπλων και επεσήμανε εκ νέου την πρόοδο των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στα ρωσικά σύνορα.
 Ο Ρώσος Πρόεδρος κάλεσε τους Ουκρανούς στρατιώτες να καταθέσουν τα όπλα τους Ο Πούτιν διαβεβαίωσε ότι όλοι οι στρατιωτικοί του ουκρανικού στρατού που εκπλήρωσαν αυτή την απαίτηση θα μπορέσουν να εγκαταλείψουν τη ζώνη μάχης και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Ο πρόεδρος δεν διευκρίνισε την ζώνη των επιχειρήσεων . 
 «Όποιος προσπαθεί να μας αποτρέψει, και ακόμη περισσότερο, να δημιουργήσει απειλές για τη χώρα και τον λαό μας, θα πρέπει να γνωρίζει ότι η απάντηση της Ρωσίας θα είναι άμεση και θα σας οδηγήσει σε τέτοιες συνέπειες που δεν έχετε αντιμετωπίσει ποτέ στην ιστορία σας», είπε ο αρχηγός του Ρωσικού Κράτους πρόσθεσε ότι οι ρωσικές αρχές είναι έτοιμες για οποιαδήποτε εξέλιξη των γεγονότων και έχουν λάβει όλες τις απαραίτητες αποφάσεις. «Ελπίζω να μας ακούσουν», δήλωσε ο Πούτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...