26/2/22

To Κίεβο και οι σύμμαχοι του κλαίνε για τα νεκρά παιδιά του Ντονμπάς

 

Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Βασίλι Νεμπένζια  κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας διέψευσε  τους ισχυρισμούς του Κιέβου για φερόμενες "δολοφονίες" αμάχων στην Ουκρανία.
Ο Νεμπένζια μίλησε για  "μια προπαγανδιστική φρενίτιδα"  στην οποία "χρησιμοποιούν φωτογραφίες από τις λαϊκές δημοκρατίες του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ (DPR και LPR)". και εμφανίζουν τα θύματα  των δικών τους εγκλημάτων ως θύματα   της λεγόμενης "Ρωσικής επιθετικότητας" , δήλωσε ο Νεμπένζια. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι ίδιοι λεχρίτες δημοσιογράφοι και πολιτικοί που 6 μήνες τώρα βρίζουν τους ανεμβολιάστους, οι ίδιοι βρίζουν και την Ρωσία σήμερα.

Η ιστορία με τον τύπο που δήθεν ανατίναξε την γέφυρα με τον ίδιο να βρίσκεται πάνω όλα τα λεφτά, το έχουν και σε βιντεάκι... Δεν προλάβαν να στήσουν τον μηχανισμό και να φύγουν, αλλά την κάμερα πρόλαβαν να την στήσουν

Μόνο τα συνήθη πρόβατα, που θεωρούν τον κτηνίατρο "επιστήμη", τους παίρνουν σοβαρά. Οι υπόλοιποι γελάμε όταν διαβάζουμε για "σθεναρή αντίσταση" με το μέτωπο διάτρητο παντού και τις Ρώσικες δυνάμεις σε μία μέρα να πολιορκούν την πρωτευούσα.