25/2/22

Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν κάλεσε τους στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους για να μιλήσουν με την Ρωσία

 Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν  προέτρεψε το Στρατό  της Ουκρανίας να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους για να καταλήξουν σε συμφωνία με τη Ρωσία.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας  δεν πρέπει να επιτρέπουν στους νεοναζί να χρησιμοποιούν τα παιδιά, τις συζύγους και τα μέλη της οικογένειας του στρατού ως «ανθρώπινη ασπίδα».

 

«Πάρτε την εξουσία στα χέρια σας, φαίνεται ότι θα είναι ευκολότερο για εμάς να καταλήξουμε σε συμφωνία παρά με αυτή τη συμμορία τοξικομανών και νεοναζί που εγκαταστάθηκαν στο Κίεβο και πήραν όμηρο ολόκληρο τον ουκρανικό λαό», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνάντηση με τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας  τόνισε οτι οι κύριες συγκρούσεις κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης  γίνονται με τα μισθοφορικά ναζιστικά  τάγματα και όχι με τα  τακτικά ουκρανικά στρατεύματα.

Όπως τόνισε ο  αρχηγό του Ρωσικού κράτους, οι Ναζί, είναι άμεσα υπεύθυνοι για τη γενοκτονία στο Ντονμπάς και το αίμα  των αθώων πολιτών στις Λαϊκές  Δημοκρατίες.



1 σχόλιο:

Δοξαιος είπε...

ΠΕΙ ΡΟΛ
https://ardin-rixi.gr/archives/242226

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...