26/2/22

40 σπίτια χτύπησαν στο ελληνικό χωριό Σαρτανά οι δολοφόνοι του Ζελενσκι και του αδελφού του Μητσοτάκη

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποια Αθηνά Χατζηνοβα που παριστάνει την ομογενή, έριξε σήμερα τις ευθύνες για τον βομβαρδισμό του χωριού στην Ρωσία!!!

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα για το σύστημα SWIFT που θέλουν οι ευρω-παιοι και ο Μπιντές να αποκλεισουν τον Βλαδίμηρο,τι έχεις να πεις;

Ιουντήθ από την Μάνδρα Αττικής είπε...

To λοιπονου ολα τα οβριομωρα (ανω των 70) στην πιστα. (Κουλιτσα μ' ακους;)

Τους ακουσα ολους, σχετικα με την Ουκρανια, ακουσα και την ......"Ρωσιδα" Ρεβεκα Κοφλερ (Rebekah Koffler) ομοαιμη και ομοτροπη του αδελφογιου της Ντορακλας, που γεννηθηκε στην Ρωσσια, αλλα εχει χρηματισει πραΧτορισα στην DIA και ηταν συνεργατις μυστικων υπηρεσιων των ΗΠΑ με "ειδικοτητα" στις Ρωσσικες υποθεσεις.
Η κερια αυτη λοιπον κατηγορει τον Πουτιν κοντολογις σαν τον επομενο Χιτλερ (αμην μηπως και στρωσει κανας κωλος) στα βρωμοεβραιοκαναλα της Αμερικης.

Αν τηραξουμε προσεκτικα το βιογραφικο της, εχει "ηγηθει" "κοκκινων" ομαδων σε πολεμικες επιχειρησεις και εχει γινει συμβουλος του Λευκου Οικου, του Πενταγωνου, του ΝΑΤΟ, της κυρα-Κατινας απ το Ζουμπερι, μεχρι που ακομα και οι gay και trans στρατηγοι των ΗΠΑ την αποκαλεσαν ....εθνικο κεφαλαιο, χωρια τα βραβεια που της εχουν δωσει, κουλουπου-κουλουπου- κουλουπου.

Αυτο δηλ. που λεει ο Χατζαρας οτι καποιοι την "εσπρωχναν" απο πισω οταν ηταν νεα για να ανεβει ψηλα και της φανει ο κωλος.

Τωρα η σταφιδιασμενη δις Ρεβεκα γραφει βιβλια, μιλαει στο ραδιοφωνο, μαγειρευει βιγκαν ομελλετες και γενικα περναει την ωρα της ψαχνοντας για κανα 25χρονο πακιστανο μπας και της δροσισει τα μπουτια, αναπολωντας τις περασμενες δοξες της στα ....παιδοια της μαχης.

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ είπε...

ΣΕ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 2 C-130 ΓΕΜΑΤΑ ΟΠΛΙΣΜΟ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΤΝΑΣ!!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ 100ΣΤΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΊ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ,ΕΚΦΥΛΟΥΣ,ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ,ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ!!!

ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ......

https://youtu.be/ZuXZA3qaDtg

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...