24/2/22

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας τόνισε ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δεν πραγματοποιούν πυραυλικές, εναέριες ή πυροβολικές επιθέσεις στις πόλεις της Ουκρανίας και τίποτα δεν απειλεί τον άμαχο πληθυσμό.

 

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι εξουδετερώθηκαν και απενεργοποιήθηκαν τα συστήματα αεράμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και ότι τέθηκε εκτός λειτουργίας η στρατιωτική υποδομή των αεροπορικών βάσεων της Ουκρανίας. 

 Σήμερα το πρωί ο Ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να διεξαγάγει ειδική στρατιωτική επιχείρηση για την προστασία του Ντονμπάς. Ο αρχηγός του Ρωσικού κράτους απηύθυνε  έκκληση σε εξωτερικές δυνάμεις να μην προσπαθήσουν να δημιουργήσουν απειλή για τη Ρωσία γιατί η απάντηση της Ρωσίας θα είναι άμεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ, δεν θα βγάλουν "Κληρονομητήτριο" από εδώ .Πρέπει να τους δικαιώσει το αρμόδιο δικαστήριο

  Η κ. Ειρήνη Παπά, την οποία γνώρισα προσωπικά το 1978,  ποτέ δεν δέχτηκε ότι γνώρισε τον Βελουχιώτη ούτε ότι τον ακολούθησε και ούτε φυσικ...