24/2/22

Η στρουμπουλή πορτογαλέζα αντι να παραιτηθεί μίλησε! Και τι είπε; Είπε, σε κάθε Έλληνα ότι είμαστε μα@άκες που επικαλούμαστε το άρθρο 51 της Χάρτας του ΟΗΕ για την οχύρωση των νησιών του Ανατολικού Αιγίου. Αυτό θα μας πει μεθαύριο και ο Ερντογάν . Παραβιάζετε τον Καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ


 

Ο Αντόνιο , η Πορτογαλέζα , δεν είναι ο Ανώτατος Δικαστής του Κόσμου. Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες που δήλωσε έπειτα από συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για την κατάσταση στην Ουκρανία, ότι η στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας υπέρ του Ντονμπάς παραβιάζει τις αρχές του Χάρτη του Οργανισμού. «Είναι προφανές για μένα ότι αυτός ο πόλεμος παραβιάζει τις αρχές του Χάρτη» είπε. 
Ο Βλαδίμηρος επικαλέστηκε το άρθρο 51 του Χάρτη που προβλέπει το φυσικό δικαίωμα της νόμιμης άμυνας κάθε χώρας μέλους απέναντι σε κάθε απειλή. Και η Ρωσία αισθάνεται την απειλή.

 Η γνώμη του κ. Γκουτιέρες δεν έχει καμιά σημασία. Ο ρόλος του ήταν να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη, Να πάει στο Κίεβο και να εργαστεί για να μην βομβαρδίζουν τους υπηκόους τους στο Ντονμπάς. 
Να αποτρέψει την εθνοκάθαρση των Ρώσων. 
Αλλά ήταν εξαφανισμένος. 
Και μας είπε σήμερα τη γνώμη του για το πώς αισθάνεται ο Πούτιν. 

Ο Μουγγός μιλούσε στους Κουφούς τόσους μήνες. 

Η πανάκριβη μανδάμ Γκουτιέρες είναι παντελώς περιττή και άχρηστη.

ΜΟΣΧΑ. Ο Γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσίας Ντμίτρι Πεσκόφ απάντησε σε ερώτηση για την πιθανότητα πρόωρης ολοκλήρωσης της ειδικής επιχείρηση της Ρωσίας στο Ντονμπάς και είπε ότι «η επιχείρηση έχει στόχους και θα επιτευχθούν». Νωρίτερα, ο πρώτος Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Κρατικής Δούμας, Αντρέι Κράσοφ, προέβλεψε ότι η ειδική επιχείρηση της Ρωσίας στο Ντονμπάς «δεν θα διαρκέσει πολύ».

1 σχόλιο:

Ρε πως σε 'πιασε κυριζι ο οβριος κι εκανες το μπολι; είπε...

Οποτε εχουμε' την Αντωνια την πορτογαλεζα την στρουμπουλη, και την δικια μας την Νικολετα την καραφλη με το κιπα.

Η 16η Ιουνίου στην Ιστορία

Η 16η Ιουνίου είναι η 167η ημέρα του δίσεκτου έτους 2024 . Απομένουν 198 ημέρες πριν από την 31η Δεκεμβρίου.  363.  Ο αυτοκράτορας Ιουλιανός...