27/2/22

Η Ρωσική αντιπροσωπεία περιμένει τους Ουκρανούς στη Λευκορωσία αλλά ο Ζελένσκι πρότεινε Βαρσοβία, Βουδαπέστη, Κωνσταντινούπολη, Μπακού

 08:30 Αντιπροσωπεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας αφίχθη στη Λευκορωσία  για διαπραγματεύσεις με τους Ουκρανούς, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. «Στο πλαίσιο της συμφωνίας που επετεύχθη, ρωσική αντιπροσωπεία αποτελούμενη από εκπροσώπους του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Άμυνας και άλλων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της προεδρικής διοίκησης, αφίχθη στη Λευκορωσία για διαπραγματεύσεις με τους Ουκρανούς. Θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε αυτές τις διαπραγματεύσεις», δήλωσε ο Πεσκόφ σε δημοσιογράφους.

O Ζελένσκι είπε ότι το Κίεβο θέλει ειρήνη και διαπραγματεύσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία και είπε ότι πρότεινε τη Βαρσοβία, τη Βουδαπέστη, την Κωνσταντινούπολη ή το Μπακού ως τόπο των συνομιλιών με τη Ρωσική Ομοσπονδία, και σημείωσε ότι οποιαδήποτε άλλη πόλη είναι κατάλληλη.

Ο Ζελένσκι είπε ότι ο τόπος των διαπραγματεύσεων θα μπορούσε να είναι άλλες πόλεις, αλλά όχι στη Λευκορωσία. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα πρόσεξε το σημείωμα της συντακτικής ομάδας του περιοδικού Άμυνα και Γεωστρατηγικη στην πρόσφατη έκδοση του. Καταδικάζει.... απεριφραστα(!!!) την εισβολή (όπως την χαρακτηρίζει) της Ρωσίας στην Ουκρανία και κρούει, λέει, το καμπανάκι στους Έλληνες πολιτικούς μην τυχόν και πάθουμε από την τουρκια ο,τι έπαθε ο Ζελενσκι από την Ρωσία!! Πρόσεξε ύπουλος και ύποπτος παραλληλισμός ώστε να "αθωωσει" τον Ζελενσκι!!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ