24/2/22

Οι Ουκρανοί στρατιώτες δεν πολεμούν για τον Ζελένσκι και του Κοσέρ Ολιγάρχες.Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε την διάλυση του ουκρανικού στρατού

 Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι ο στρατός της Ουκρανίας εγκαταλείπει μαζικά τις θέσεις του και πετάει όπλα. Οι Μονάδες και οι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) εγκαταλείπουν μαζικά τις θέσεις τους, εγκαταλείποντας τα όπλα, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, με βάση της αναφορές των διοικητών από το μέτωπο.

Το υπουργείο τόνισε ότι οι ουκρανικές θέσεις που κατέθεσαν τα όπλα τους δεν υπόκεινται σε βομβαρδισμό.

Ντόνετσκ, 24 Φεβρουαρίου. Στρατιώτες της 53ης  μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας περικθκλώθηκαν κοντά στη Βολνοβακχά, και προσφέρονται να παραδοθούν. Αυτό δήλωσε το Τμήμα της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του DPR. "Η Λαϊκή Πολιτοφυλακή της DPR είναι έτοιμη να παρέχει ανθρωπιστικό διάδρομο στους στρατιώτες της 53ης Ταξιαρχίας , με την επιφύλαξη της εθελοντικής παράδοσης όπλων", ενημέρωσε η UNM. Νωρίτερα, μετα από επιθετικές ενέργειες προς την κατεύθυνση της Βολνοβακχά δύο οικισμοί τέθηκαν υπό τον έλεγχο των δυνάμεων DPR. Οι μάχες συνεχίζονται σε όλη τη γραμμή επαφής.

Οι ουκρανοί δίνουν συγκεχυμένες πληροφορίες για μάχες παντού

 

-Στην Χερσώνα στην Περιοχή Σκαντόφσκ το Κέντρο Διοίκησης  των Συνοροφυλάκων βομβαρδίστηκε  από ελικόπτερα. Περίπου, 3 νεκροί συνοριοφύλακες.Υπάρχουν τραυματίες. Στην περιοχή των οικισμών Κοπάνι και Ιβάνοβο γίνονται μάχες.

-Επίθεση με πυραύλους στο στρατόπεδο της τεθωρακισμένης ταξιαρχίας στο Κρίβι Ριχ στην Περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ με 629.695 κατοίκους. Εκκένωση των γύρω κατοίκων.

-Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας απώθησαν την επίθεση των Ρώσων στη Σχάτια , στην περιοχή του Λουχάνσκ. Σύμφωνα με το αρχηγείο, ο ουκρανικός στρατός  εξάλειψε περίπου 50 εχθρούς

 -Η υπηρεσία Τύπου των Χερσαίων Δυνάμεων ανακοίνωσε ότι «Στην περιοχή Κραματόρσκ, κατατρίφθηκε  το έκτο αεροσκάφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας»

-Στα βόρεια, στο Χάρκοβο και στο Τσερνίχοβ  ο ρωσικός στρατός έχει προχωρήσει σε βάθος πέντε χιλιομέτρων.

 

10 σχόλια:

ΜΕΡΟΠΗ είπε...

Από χθες το βράδυ ξεκίνησαν να βεβαιώνονται τα πρόστιμα στο taxis. Μέχρι δευτέρα θα έχουν βεβαιωθεί όλα. Τι θα κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους!
Εδώ Έβρος.
Πηγαίνουμε στα Ελληνο-Βουλγαρικά σύνορα να υποδεχθούμε τους Ρώσους.

Ανώνυμος είπε...

Οι Ουκρανοί πήγαν στα καταφύγια. Μάσκες για τον κορονοιο πήραν μαζί τους ;

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ είπε...

ΠΑΩ ΣΤΟΊΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΊΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΑΖΑΡΟΖΕΛΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!!

ΣΤΟ ΔΙΆΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΙΔΡΩΜΕΝΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ**!!!!


**Η ΓΡΑΒΑΤΑ ΕΙΧΕ ΦΑΓΩΘΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΆΓΓΕΛΜΑ!!!!

ΙΧΝΚ

Ανώνυμος είπε...

Τελευταίες εξελίξεις από τις Βρυξέλλες. Στην σύνοδο κορυφής των ηγετών της ΕΕ αποφασίστηκε blitzkrieg gay parade για να σκίσουν το καλσόν του Πούτιν.

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα τώρα είναι που χρειάζομαι την βοήθειά σου. Σε παρακαλώ θερμά. Οι αδελφοί συμπατριώτες στην Κύπρο(οι θεωρούντες τους εαυτούς τους..."πατριώτες") είναι εναντίον του Πουτιν αφού ,λένε, εισέβαλλε(!!!) στην Ουκρανία επειδή η... "εισβολή" αυτή τούς θυμίζει... λένε... την εισβολή των τουρκων στην Κύπρο.... λένε!!! Εσύ τι λες; Να κλάψουμε; Να γελάσουμε; Να τραβάμε τα μαλλιά μας νυχθημερόν; Πες μας σε παρακαλώ!!!

aviator είπε...

Ο βαλοντια ειπε σημερα να τσικνισει...
Κι εστειλε το κορωνιο στη γ' κατηγορια!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζαρα ξεκίνησαν να βεβαιωνονται τα πρόστιμα. Η μητέρα μου δεν έλαβε κάποια έγγραφη ενημέρωση προηγουμενως από το ηδικα.Παιρνει μια πενιχρη σύνταξη χηρειας από τον θανόντα πατέρα μου. Έχει και τον αδελφό μου που είναι ΑΜΕΑ.Μπορειτε να επαναλάβετε ξανά την διαδικασία τι πρέπει να κάνουμε; Α'ΔΟΥ Πειραιά.

Ιουδαιοφοβία Ν. Μακρή είπε...

Μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη τριτη και κακο του βραδυ, ελεγε η γιαγιουλα μου η Πηνελοπη Θεος σχωρεστην

Ανώνυμος είπε...

Αυτο επρεπε να κανει απο το 14 ο κοντος

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...