2/4/22

256 ημέρες περιμένω από το "Κουλό" να αποδείξει ότι δεν είναι ραδίκι και χρυσόψαρο

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=6hka7-G6oWk

Θανάσης Βέγγος: «Για την Χρυσή Αυγή είμαστε όλοι»


Γυρισμένη στον Πόρο και στο ξενοδοχείο ''Χρυσή Αυγή''.

Το ξενοδοχείο αυτό, στην περιοχή Ασκέλι του Πόρου, ονομάζεται ''Golden View'', όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του, από το 2002 και έπειτα για να μην θυμίζει την Χρυσή Αυγή. Φαίνεται προκαλεί φόβο ή ενοχλεί ακόμη και το άκουσμα του ονόματος γιατί απειλήθηκε απο δημοκρατες η ζωή του και της οικογενείας του προκειμένου για αυτή την αλλαγή.

Σχετικά με την καπηλεία ηθοποιών, από συγκεκριμένη πολιτική κάστα που λένε για εξορία του δημοφιλούς ηθοποιού, οι ταινίες του αγαπημένου Θανάση Βέγγου την περίοδο 1967-1973

Ο Θανάσης Βέγγος (γεννημένος το 1927 στο Νέο Φάληρο) υπηρέτησε δύο χρόνια από την στρατιωτική του θητεία στην Μακρόνησο (1947-49) ως Δεσμοφύλακας κομμουνιστοσυμμοριτών που ήσαν εξόριστοι στο εν λόγω Ξερονήσι.

Οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» γνωρίζουν πως για να στείλουν τότε έναν φαντάρο στην Μακρόνησο να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, έπρεπε να είναι ακραιφνής Έλλην, να μισεί τον Κομμουνισμό και να έχει κάνει σχετική Γραπτή Δήλωση!.. Να είναι, δηλαδή, "ντούρος Εθνικόφρονων".

Κι ενώ, λοιπόν, ο Βέγγος (που επί Χούντας είχε γυρίσει 15 κινηματογραφικές ταινίες) πήγε στην Μακρόνησο ως δεσμοφύλακας των εξόριστων Κατσαπλιάδων, η Αριστερή Προπαγάνδα μας τον παρουσίαζει ως εξόριστο αριστερό αγωνιστή.

Προς τιμήν της, μόνο η εκπομπή του αριστερού συριζα δημοσιογράφου Χρίστου Βασιλόπουλου (ΝΕΤ, Κυριακή 8 Μαΐου 2011) είπε την αλήθεια για τον Δεσμοφύλακα Βέγγο, αλλά και αυτή έσπευσε να το δικαιολογήσει ότι και καλά επρόκειτο .... για «δυσμενή μετάθεση» ενός αριστερού φαντάρου !!! ..

Η πλάκα είναι πως ο ίδιος ο Βέγγος, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Σύγχρονος Κινηματογράφος» - τεύχος 13, Μάρτιος 1971, είχε πεί για την γνωριμία του με τον ευεργέτη του κρατουμενο Νίκο Κούνδουρο ότι συναντήθηκαν στον Στρατό, όταν υπηρετούσε στην Μακρόνησο!.."

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...