12/4/22

Ο Πούτιν ανακοίνωσε την επιστροφή των διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία σε αδιέξοδο

 

Το Κίεβο απομακρύνθηκε από τις συμφωνίες που επιτεύχθηκαν στις ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις της Κωνσταντινούπολης δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μετά από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο στην περιοχή Αμούρ. 
 Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο,  η Ουκρανία τώρα  θέλει να συζητήσει τις εγγυήσεις για την ασφάλειά της ξεχωριστά από τα ζητήματα  της Κριμαίας, της Σεβαστούπολης και του Ντονμπάς. 
"Το πιο σημαντικό, είναι οτι η ουκρανική πλευρά απομακρύνθηκε από τις συμφωνίες της στην Ιστανμπούλ. Τώρα η απαίτηση ασφαλείας είναι ένα πράγμα. Και τα ζητήματα ρύθμισης των σχέσεων σχετικά με την Κριμαία, τη Σεβαστούπολη και το Ντονμπάς τίθενται εκτός του πλαισίου αυτών των συμφωνιών. Δηλαδή, έχουν επιστρέψει σε αδιέξοδο για τους ίδιους και όλους εμάς", ανέφερε ο πρόεδρος. 
 Ο Πούτιν δήλωσε επίσης ότι το βράδυ της 11ης Απριλίου ενημερώθηκε για τις νέες αλλαγές στη θέση της ουκρανικής πλευράς στις διαπραγματεύσεις, αλλά δεν γνωρίζει ακόμη ποιες είναι αυτές. 
Ο Ρώσος πρόεδρος  δήλωσε ότι ο χρόνος ολοκλήρωσης της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία εξαρτάται από την ένταση των εχθροπραξιών και η ρωσική πλευρά θα «ενεργήσει σύμφωνα με το σχέδιο». 
 "Ακούω συχνά ερωτήσεις, είναι δυνατόν να το κάνω γρήγορα; Μπορώ. Εξαρτάται από την ένταση των εχθροπραξιών και η ένταση των εχθροπραξιών, δυστυχώς, συνδέεται με κάποιο τρόπο με απώλειες", δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης , κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά από συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο, οι οποίες έλαβαν χώρα στο χώρο του κοσμοδρόμιου Βοστότσνι στην περιοχή Αμούρ. 

1 σχόλιο:

Εδω υποδουλη Παλαιστινη είπε...

ΗΠΑ: Τρομοκρατική επίθεση στο μετρό του Μπρούκλιν – Αναφορές για 15 τραυματίες

Μπρουκλιν ειπες;
Ετσι! Φατε τους ολους. ΟΛΟΥΣ λεμε!!!!! κι αυτους με τα κοτσιδακια.
Τρομοκρατια στην τρομοκρατια σας ρε παλιοπουσταραδες

https://www.youtube.com/watch?v=CQ6gGTWXQZ8

Ο Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στον φαλακροκαγκελάριο να πάψεινα κάνει τον καμπόσο

  Ο Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η Κίνα είναι υπέρ της σύγκλησης διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης, στην ...