6/4/22

Ο Ιγκόρ Στρέλκοφ απεκάλυψε το σενάριο του Χόλυγουντ. Φιλορώσοι που δολοφονήθηκαν από τους Χαχόλους ήταν τα πτώματα με τις "λευκές κορδέλες" στη Μπούτσα.

Οι Ρώσοι στρατιωτικοί που εμπλέκονται στην ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία χρησιμοποιούν λευκές κορδέλες ως διακριτικά σημάδια. 
Ουκρανοί πολίτες έχουν επίσης αρχίσει να χρησιμοποιούν παρόμοιες κορδέλες ως σύμβολο συνεργασίας με τα ρωσικά στρατεύματα.
 Και ήταν με τέτοιες κορδέλες που τα πτώματα ήταν διάσπαρτα στους δρόμους του Μπούτσι. 
Ο πρώην επικεφαλής του Υπουργείου Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ Ιγκόρ Στρέλκοφ και ο πρώην βουλευτής του  Βριχοβνα Ράντα , και πρώην πρόεδρος του κοινοβουλίου της Νοβορωσίας Όλεγκ Τσάρεφ ρόνισαν οτι οι άσπρες κορδέλες "Είναι ένα σημάδι για να αναγνωριζόμαστε κατά τη διάρκεια της μάχης. Τα σήματα αυτά μπορούν να τοποθετούνται σε οποιοδήποτε μέρος. Δεδομένου ότι τώρα ένα σημαντικό μέρος των μαχών είναι οδομαχίες , όλοι είναι ντυμένοι και οπλισμένοι με τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή, η στολή είναι περίπου η ίδια, όλα τα Καλάσνικοφ έχουν τουφέκια επίθεσης, αντίστοιχα, προκειμένου να ταυτοποιηθούν όταν αντιμετωπίζουν άγνωστους μαχητές, είναι απαραίτητο να δούμε τα διακριτικά. Οι κορδέλες δένονατι στο δεξί πόδι, στο αριστερό χέρι ή αντίστροφα. Τώρα χρησιμοποιείται από τα ρωσικά στρατεύματα", δήλωσε ο Ιγκόρ Στρέλκοφ.
 Ο Όλεγκ Τσαρέβ σε συνέντευξή του στο  δήλωσε ότι είδε προσωπικά πώς πολίτες οικισμών κοντά στο Κίεβο χρησιμοποιούσαν λευκές κορδέλες, δείχνοντας έτσι συνεργασία με το στρατό της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
 "Είναι αλήθεια .  Οι κάτοικοι της περιοχής σε κάποιους οικισμούς το έκαναν αυτό. Έμαθαν για τις λευκές κορδέλες κοιτώντας μας. Ο ουκρανικός στρατός τυλίγει μια μπλε κορδέλα. Η λευκή κορδέλα ήταν το χαρακτηριστικό μας σημάδι για τους δικούς μας", πρόσθεσε ο Τσάρεφ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: