7/4/22

Με τον Πρασινέφσκι και το χειροκρότηαμ των Εφιαλτέφσκι είμαι πολύ οργισμένος για να ασχοληθώ. Μόνο βρίζω

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Δυο τεράστια έργα είναι σε εξέλιξη αυτή την στιγμή στην Ελλάδα αντάξια του Σινικού τείχους :
η απογραφή του πληθυσμού της χώρας και η καταγραφή στα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας.
Τιτάνιες προσπάθειες για την αποπεράτωση τους από την κυβέρνηση.
Μόνο υπερηφάνεια...!"

Και για τον φίλο μας τον Ζελέ : "....Ουκρανία.Το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας (περίπου 54%) είναι πεδινό και καλλιεργήσιμο. Καλλιεργούνται δημητριακά, ζαχαρότευτλα, ηλίανθοι (απ' όπου παράγεται ηλιέλαιο ) ενώ ανεπτυγμένη είναι επίσης η εκτροφή βοοειδών και η παραγωγή γάλακτος. Από πλευράς ορυκτού πλούτου η χώρα διαθέτει άφθονο σιδηρομετάλλευμα άνθρακες, μαγγάνιο, φυσικό αέριο και πετρέλαιο ορυκτό άλας, θείο, γραφίτη, τιτάνιο, νικέλιο, υδράργυρο και μαγνήσιο . Ο Οι ουκρανικές βιομηχανίες ήταν από τις πλέον αναπτυγμένες στην πρώην Σοβιετική Ένωση και παράγουν (και σήμερα) μηχανήματα και προϊόντα σιδήρου, μέταλλα, εξοπλισμό μεταφορικών μέσων, χημικά προϊόντα ενώ δεσπόζουσα θέση κατέχουν οι βιομηχανίες μεταποίησης τροφίμων (και ιδιαίτερα παραγωγής ζάχαρης). Αυτός είναι σε γενικές γραμμές ο πλούτος της Ουκρανίας. Επιπλέον διαθέτει και 15 πυρηνικούς αντιδραστήρες, τα δε μαχητικά Sukhoi αρχική χώρα κατασκευής τους την Ουκρανία είχαν.!!!

Θα περίμενε διαβάζοντας κανείς τα παραπάνω ,ότι πρόκειται για μια χώρα με βιοτικό επίπεδο να πλησιάζει τουλάχιστον το μέσο Ευρωπαϊκό. Και όμως δεν είναι έτσι, η χώρα αυτή είναι η φτωχότερη της Ευρώπης μετά και αυτήν την γειτονική μας Αλβανία και στο ίδιο επίπεδο της φτωχής Μολδαβίας. Το κατά κεφαλήν εισόδημά της με όρους αγοραστικής δύναμης (GDP PPP pro Capita) είναι 13.054 USD της Αλβανίας 13.450, της Μολδαβίας 13.000 , της Ρουμανίας 31,100 της Λευκορωσίας 20.000 και της “ αυταρχικής” μετά τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα Ουγγαρίας μόλις 33.000..Πηγή: World Bank ,2020.
Η Ουκρανία δεν έχει υποστεί κανένα εμπάργκο και είχε και έχει άριστες σχέσεις με την Δύση από την οποία ρέει άφθονο χρήμα. Που οφείλεται η φτώχεια της? Αποκλειστικά στο διεφθαρμένο πολιτικό της προσωπικό, το δικό μας φαντάζει ερασιτεχνικό 4ης κατηγορίας μπροστά του. Φυσικά το πλιάτσικο δεν ξεκίνησε από τον τωρινό και ο Γιανουκόβιτς και ο Ποροσένκο έκαναν τη δουλεία τους. Με τον τωρινό έλαβε όμως θεαματικές διαστάσεις . Σύμφωνα με προ ολίγων μηνών δημοσίευμα του The Guardian εχει 1,2 δις USD σε offshore, επίσης βίλα στο Μαϊάμι αξίας μόλις 56 εκ usd. Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Forte dei Marmi διαθέτει βίλα αξίας 4 εκ usd(ευτελούς αξίας ,της πλάκας δηλ), αγορασμένη σύμφωνα με ρεπορτάζ Ιταλ.TV από δική του offshore με έδρα την Κύπρο. Δε μου είναι γνωστή η περιουσία του του στην Ουκρανία. Σίγουρα δεν θα είναι ευτελής !!!Το περιβάλλον του αποτελείται από επιχειρηματίες (όλοι οι διαπραγματευτές είναι ) οι οποίοι ως γνωστόν για την φουκαριάρα την μάνα τους κόπτονται (όπως ο Γιάννος, ένας είναι ο Γιάννος, για τον σοσιαλισμό, θα το θυμάστε).Γι’ αυτούς τους ζάπλουτους τύπους λοιπόν (με τους οποίους δε μας δεσμεύει καμιά συμμαχική συμφωνία) μας καλεί h κυβέρνηση να ματώσουμε να υποφέρουμε, να φτάσουμε στα πρόθυρα του γενικευμένου πολέμου για να σώσουμε τα τομάρια τους, εγκαταλείποντας στo έλεος του Θεού 130.000 Έλληνες της Ουκρανίας, τους οποίους ο τύπος δεν τους αναγνωρίζει πλέον ως μειονότητα!!!. Πάντα λάρτζ εμείς. Που δεν είμαστε δα και πλούσιοι, το κατά κεφαλήν μας εισόδημα είναι 28.000 usd, λίγο πιο πάνω από της Βουλγαρίας , με τη χώρα υποθηκευμένη..."


(Σχόλια απ' τους αναγνώστες του Capital.gr)

Ανώνυμος είπε...

Ο μαυρος ευζωνας ηταν σημερα στην ομιλια;

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...