5/4/22

Τι απαίτησε χθες ο περιπλανώμενος εξ-εξ-εξ(666)-Αδελφός του Εφιαλτέφσκι, ο Πρασινέφσκι, (Ζελένσκι), από τα Κνώδαλα της Βλαχομπογδανίας που τον χειροτόνησαν κιόλας .

 

Ζελένσκι, στο ρουμανικό κοινοβούλιο: Αν δεν είχαμε υπερασπιστεί τους εαυτούς μας, οι Ρώσοι θα είχαν κάνει μια σφαγή όπως στη Μπούτσα σε όλη την Ουκρανία , Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας παρουσίασε εικόνες από τη σφαγή της Μπούτσα, κατηγορώντας τη Ρωσία για εγκλήματα πολέμου. Ο Ζελένσκι είπε ότι στο έδαφος της Ουκρανίας αποφασίζεται τώρα για η τύχη του Σοβιετικού Δ'  Ράϊχ. Ευρώπης και κάλεσε για νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

 Ο Ζελένσκι , κάλεσε τους Ρουμάνους βουλευτές να κλείσουν τα λιμάνια στα ρωσικά πλοία, να απαγορεύουν τις εμπορικές μεταφορές από και προς τη Ρωσία, να αναστείλουν τις εισαγωγές ρωσικής ενέργειας και να επιβάλουν νέες κυρώσεις στη Ρωσία. 

 Ο Ζελένσκι αναφέρθηκε επίσης στην ομιλία του στον αγώνα του ρουμανικού λαού κατά του κομμουνισμού και κατά του δικτάτορα Νικολάε Τσαουσέσκου και ολοκλήρωσε την ομιλία του ευχαριστώντας τη Ρουμανία για τη στήριξη που παρέχει στους Ουκρανούς πρόσφυγες.‎

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο απόπατος της λογικής, το αφιονισμένο ψυχανώμαλο κατακάθι του χαζάρικου σατανισμού, με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ολόκληρης στην πλάτη του, τολμά να απευθύνεται στο Κοινοβούλιο της χώρα που γέννησε τον Πολιτισμό και εξημέρωσε τον άνθρωπο από την ζωώδη κατάσταση. Εκεί μας έφτασαν οι Ελληνόφωνοι ανώμαλοι λήσταρχοι και οι σάπιοι προδότες κάθε εξουσίας αυτής της Χώρας. Μόνο με έκτακτα λαϊκά δικαστήρια αλα Τσαουσέσκου θα γλυτώσει η Ελλάς. Ποια Τύλο και και κουραφέξαλα, γιατί για να τους ταϊζουμε κι από πάνω? Μια ριπή με αντιαεροπορικό να μην βρεθούν ούτε τα παπούτσια τους.