8/8/22

ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΟΙ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ

Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΨΕΥΔΩΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. Η ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΨΕΥΔΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ.

ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ.


ΥΓ. ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΝ ΜΠΥΡΑΛ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο ενας γιντις παρακολουθει τον αλλο για το υπερτατο συμφερον του εθνους τους

Ανώνυμος είπε...

Μην εκπλαγεις εαν δεις το Μπυραλ κοντα στο 20% και τον Σφυριζα ξανα στο 5.....

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως στα πλαίσια του φούτμπολ, κι αν λάβουμε υπ' οψη μας και τα σχόλια του Αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού, είμαστε σε καλό δρόμο.
"....Ενημέρωση Ιούνιος 2017 (δεν άλλαξαν και πολλά έκτοτε): Πριν λίγες ημέρες πήγαμε στην Αλεξάνδρεια (Ημαθίας) για αίτηση εποχιακής εργασίας στα ροδάκινα και καθώς φεύγαμε σταματάει μπροστά μας ένα υπέροχο ολοκαίνουριο opel astra (το μοντέλο στην φωτό), τόσο γυάλισμα, λέω ο εργοστασιάρχης θα είναι!
Ανοίγει το τζάμι, βλέπoυμε έναν παίδαρο της γνωστής ανένταχτης φυλής και μας ρωτάει, "παιντιά, τα κασέρια και τα γάλατα εντώ τα δίνουν;"
Αναφερότανε στην ενίσχυση με τρόφιμα των απόρων οικογενειών στο Νομό Ημαθίας! Απαντήσαμε "δεν ξέρουμε" και μπήκαμε στο σαραβαλάκι 25ετίας για να γυρίσουμε σπίτι, γιατί ες αύριο μας περίμενε δουλειά στο λιοπύρι...".
Κούλη ΚΑΙ ζείς ΚΑΙ μας οδηγείς !

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...