4/8/22

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δημοσίευσε σήμερα έγγραφα σχετικά με την εμπλοκή των Ηνωμένων Πολιτειών στη δημιουργία του Κορωνοϊού

 

Ο Κορωνοϊός  δημιουργήθηκε τεχνητά χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες των Ηνωμένων Πολιτειών στη βιοτεχνολογία, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. 
 Το υπουργείο δεν απέκλεισε ότι η πανδημία συνεχίζεται, καθώς έχει τροφοδοτηθεί από τη «φύτευση» νέων μεταλλάξεων του COVID-19. Ταυτόχρονα, οι Ηνωμένες Πολιτείες επεξεργάστηκαν δράσεις σε περίπτωση επιδημίας άγνωστου ιού ακόμη και πριν εμφανιστούν τα πρώτα κρούσματα COVID-19. 
 Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δημοσίευσε έγγραφα σχετικά με την  εμπλοκή των Ηνωμένων Πολιτειών στη δημιουργία του κορωνοϊού και ιδίως  την εμπλοκή της Αμερικανικής Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης USAID στην εμφάνιση του κορωνοϊού. 
Η εταιρεία Labyrinth Global Health, εκ μέρους του Πενταγώνου, μελέτησε επίσης τον COVID-19 και το monkeypox.

3 σχόλια:

Σούλα Ξανθοπούλου-Κοντοπωπού είπε...

"Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δημοσίευσε σήμερα έγγραφα σχετικά με την εμπλοκή των Ηνωμένων Πολιτειών στη δημιουργία του Κορωνοϊού"

Μια διευκρινησις:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.
Οι αμερικανοι στην πλειοψηφια τους ειναι ενας φιλησυχος και αγαθος λαος μεχρι σημειου που καταντανε να γινονται μπιτι κοπανοι.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

Να το κανω πιο λιανα: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΕΒΡΑΙΟΙ

Οπως ακριβως και στην Ελλαδα.
Την Ελλαδα ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ αλλα ΤΗΝ ΚΥΝΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΫΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.
Μη μου πειτε τωρα οτι π.χ. το κουμμουνι ο ΠΡΟΠΟτζης που φυλαει τα Πακιστανα για τις επομενες "Νικολετες", δεν ειναι υπαλληλος του Δανιηλ Εσδρα.

http://greeknewsondemand.com/2015/09/13/%CE%BF-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%B7%CF%83-%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B7%CE%BB-%CE%B5%CF%83%CE%B4%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BD/

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει, ωστοσο θα τους παρει ο Βααλ και θα τους σηκωσει
ΥΓ: Δεν ειναι αθωοι

Ανώνυμος είπε...

Οι Αμερικανοί ούτε αγαθοι ούτε φιλήσυχοι είναι. Είναι ένας λαός πολεμοχαρης με φετιχισμο στα όπλα που πιστεύει ότι είναι εξαιρεταιος (exceptional). Όσο για τον κορωνοιο ηταν σε τελευταια αναλυση ενα πραξικοπημα.