9/8/22

Η έρευνα στην κατοικία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, διήρκεσε επτά ώρες και έληξε με την κατάσχεση εγγράφων,

 

Η έρευνα στο σπίτι του Τραμπ διήρκεσε περισσότερες από εννέα ώρες, από τις 9:00 έως τις 18:30, τοπική. Τρεις δικηγόροι του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια της έρευνας. Το FBI έκανε έφοδο στο κτήμα Μαρ-α-Λάγκο του Τραμπ στη Φλόριντα στο πλαίσιο έρευνας του υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με την  «μεταφορά επίσημων προεδρικών εγγράφων  στο κτήμα  στο Παλμ Μπιτς.

Ο Τραμπ έχει επιβεβαιώσει στο παρελθόν ότι έχει συμφωνήσει να επιστρέψει ορισμένα αρχεία, χαρακτηρίζοντάς την υπόθεση «συνηθισμένη διαδικασία».

Το Fox News, επικαλούμενο πηγές, ανέφερε ότι το FBI βρήκε 15 κουτιά με μυστικά έγγραφα, τα οποία μεταφέρθηκαν έξω από το κτήμα για περαιτέρω μελέτη. Σύμφωνα με την πηγή, το FBI  δεν εξέτασαν ιδιαίτερα τα έγγραφα που κατασχέθηκαν στην κατοικία.

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις καταδίκασε τις έρευνες του FBI στην περιουσία του Τραμπ. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για κλιμάκωση και ένα ακόμη βήμα προς τη χρήση ομοσπονδιακών υπηρεσιών εναντίον πολιτικών αντιπάλων του καθεστώτος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

sok haber

https://www.youtube.com/watch?v=TaIr-dSPCjo

https://www.youtube.com/watch?v=0vDDzZ4-Sck

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Ουδέν αξιοσημείωτο από το Μέτωπο.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ . θΑΥΜΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΠΟΛΕΜΟ, ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ...