7/8/22

Τι ξέρουμε για το πραξικόπημα Επιβολής της Παγκόσμια Διακυβέρνησης όχι με τα τανκ και τα άρβυλα αλλά με τις άσπρες μπλούζες και την βελόνα

 

H Μυστική Επιχείρηση του Αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας για την πρόκληση  Πανδημίας με τον Κορωνοϊό  ξεκίνησε το 2009, αμέσως μετά το Ναυάγιο του Η1Ν1, Πρόεδρος ήταν ο Ομπάμα. Τότε, η  άκρως απόρρητη επιχείρηση  εγκρίθηκε από τον Λευκό Οίκο.

Στα Στάδια ανάπτυξης έγιναν δοκιμές. Ο νέος Κορωνοϊός (MERS-CoV) απομονώθηκε για πρώτη φορά σε ασθενείς με σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο, στην Αραβική Χερσόνησο, το Σεπτέμβριο του 2012. Τρία χρόνια μετά.

Μετά την εκλογή του Τραμπ, το πρόγραμμα μεταφέρθηκε στα εργαστήρια στην Ουκρανία, όπου ολοκληρώθηκε η φάση των δοκιμών το 2019.Ολα αυτά αποδεικνύονται από τα έγραφα που ανέκτησαν οι Ρώσοι από τους δίσκους των Υπολογιστών στα εργαστηρια που βρέθηκαν στις απελευθερωμένες περιοχές του Ντονμπάς.

Όλες οι πληροφορίες για το Βουχάν με τις οποίες η Cia παραπλανούσε τον Πρόεδρο Τραμπ ήταν ψευδείς, Από το γεγονός ότι η Cia παραπλανούσε και εξαπατούσε τον Πρόεδρο αντιλαμβανόμαστε ότι η πανδημία ήταν Πραξικόπημα.

 Τον Μάρτιο του 2020, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ κάλεσε τον Κινέζο πρέσβη και του επέδωσε Νότα διαμαρτυρίας  για τις δηλώσεις ενός Κινέζου εκπροσώπου, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι ο ιός απελευθερώθηκε  στο Βουχάν από τον αμερικανικό στρατό, ως «βιολογικό όπλο».‎

Αυτή είναι η μόνη Αλήθεια.

Ο ιός δεν μεταδόθηκε από ταξιδιώτες. Αλλά από πράκτορες, που τον σκορπούσαν και προκαλούσαν πανικό στους τηλεθεατές. Η ταχεία εξάπλωση βεβαιώθηκε μέσω των PCR τεστ, που επιβεβαίωναν  ως ΚΟΒΙΝΤ κάθε γριπιασμένο. Τους θανάτους τους φούσκωναν οι επιστήμονες που βεβαίωναν ψευδώς ως ΚΟΒΙΝΤ τους θανάτους των καρκινοπαθών και των καρδιοπαθών.

Η μαζική διασπορά έγινε με τα εμβόλια. Σκοπός και στόχος των προγραμμάτων μαζικού  εμβολιασμού  δεν ήταν η «ανοησία» αλλά η διασπορά της νόσου  που θα δικαιολογούσε την Αναστολή της Λαϊκής Κυριαρχίας για την αντιμετώπιση της Πανδημίας. Για το λόγο αυτό είχε σημασία το Μονοπώλιο της Pfizer, και το ρωσικό και το κινεζικό εμβόλιο δεν ήταν καλά.

Η «ισπανική γρίπη» του 1918, δεν ηταν «Ισπανική». Ξεκίνησε σαν «στρατιωτική γρίπη των Ηνωμένων Πολιτειών» του 1918. Στο «Φόρτ Ρίλεϋ» έγινε ένα απόρρητο πείραμα εμβολιασμού, στο οποίο εμπλεκόταν το Φιλάνθρωπο ίδρυμα Ροκφέλερ,  το οποίο που οδήγησε στην εμφάνιση του «ασθενούς μηδέν  στις ΗΠΑ και όχι στην Ισπανία». Στην Ισπανία που παρέμεινε ουδέτερη στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο και δεν λογόκρινε τον τύπο όπως οι υπόλοιπες χώρες αναφέρθηκε για  πρώτη η επιδημία της νέας γρίπης.

Επειδή είναι πολλά θα συνεχίσουμε αύριο

 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

  

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν η αλήθεια είναι πιό απίστευτη από το ψέμμα ! Ή πώς μπορείς να καραφλιάσεις, χωρίς νά 'χεις μαλλιά ! Ρε τι ακούμε Αυγουστιάτικα... Πάντως ρε Σπύρο, έχεις βάλλει κάθε...βλάχο στον πάγκο του.

Ανώνυμος είπε...

"Ακόμη 177 αλλοδαποί μουσουλμάνοι έφτασαν στην Ελλάδα σε δύο μόνο ημέρες". Και όλοι όσοι έρχονται, είναι ΝΟΝ ΚΟΒΙΝΤ ρε φίλε ! Ούτε έχουν, ούτε κολλάνε, ούτε πάνε εντατική, ούτε πεθαίνουν ! Μιλάμε για σκυλιά μαύρα (στην υγεία λέμε). Ά ρε Μυτταράκη ! Διαλεγμένους τους φέρνεις ρε μπαγάσα ! Μάσα-νάσαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ακριβως ειναι ο λογος της ρωσοφοβιας διοτι αυτη τη στιγμη υπαρχουν εγγραφα στην κατοχη των Ρωσων που αποδεικνύουν την χρηση βιολογικων οπλων για χειραφετηση του πληθυσμου. Δυστυχως στην επικράτεια του Νάτο η πλύση εγκεφάλου κατά της Ρωσιας ειναι επιτυχής. Το ερωτημα ειναι εαν ο στρατηγός M. Milley θα δικαστεί ποτε ως πραξικοματιας καθως και για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ανώνυμος είπε...


Ο ιός ξεκίνησε τον Οκτώβριο από την Βουχάν και τον διέσπειραν παγκόσμια όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν και επέστρεψαν στις χώρες τους έπειτα από την λήξη των αγώνων.

https://en.wikipedia.org/wiki/2019_Military_World_Games

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...