8/8/22

Ο Μικρός Ρώσος ήρωας

 

O Βαλόντια ενημερώθηκε σήμερα για τον Αλιόσα , τον μικρό Πατριώτη, από το χωριό Βεσελάγια Λοπάν κοντά στο Μπέλγκοροντ που έβγαινε  τρέχοντας στο δρόμο και συνόδευσε τις ρωσικές στρατιωτικές αυτοκινητοπομπές που κατευθύνονταν στην Ουκρανία για να συμμετάσχουν σε ειδική στρατιωτική επιχείρηση. 

«Κάποιος τον βιντεοσκόπησε και το δημοσίευσε στο Διαδίκτυο. Και παραδόξως, μια τόσο απλή, ειλικρινής συμπεριφορά ενός παιδιού έγινε κίνημα που σάρωσαν τη χώρα », είπε ο κυβερνήτης του Μπλεγκορόντ στον Πρόεδρο.

"Όταν, χάρη στους δημοσιογράφους, το όνομα του αγοριού έγινε ευρέως γνωστό, οι ζαχαροπλάστες του Μπελγκοροντ έφτιαξαν μια σοκολάτα προς τιμήν του. Και οι στρατιώτες του έκαναν δώρο ένα κράνος. Οι γονείς του, είπαν στους δημοσιογράφους: «μην χαλάτε το αγόρι μας, το κάνει ειλικρινά!»"

3 σχόλια:

Κουλα μ' ακους; Πολυ κωλοπαιδο ο Κουλης είπε...

Αντε βρε κι ενα καλο νεο.
Τα κοριτσια μας στην υδατοσφαιριση πηραν την κουπα.

Βλεποντας τους πισινους τους και το ξυρισματακι μπροστα υποψιαζομαι οτι κανα δυο απ αυτες, μετα απο 20-25 χρονια θα κατηγορησουν καποιον απ' τους προπονηταδες τους οτι τις ....βιασε.

Αν καποια πιτσιρικα τωρα "γλυφει το παγωτο", ειναι ολα καλα γιατι της αρεσει.....το παγωτο.
Ασε που ντρεπεται να το πει στην μαμα της, που κι η μαμα εχει σπιτωσει τον Πακιστανο της, αλλα μετα 20 χρονια η ντροπη θα της εχει περασει και θα τα πει ΟΛΑ.
Μπορει και να την καλεσει η κυρα-Κατινα της εποχης.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, αυτό με τους κ@λους έξω των αθλητριών, δεν ενοχλεί κανένα ; Οφθαλμόλουτρο κι άγιος ο Θεός ! Ουαί ημιν υποκριτές/τριες μι τού . Κάποτε λέγανε "σερσέ λα φάμ". Έχει και την πιό ελληνική " το νινί σέρνει...υπερωκεάνιο", αλλά όταν σου βγούν τα μάτια όξω, πού να δείς τη λούμπα ! Καλά σαράντα.

Γιάννης είπε...

Άς όψονται οι αρμόδιοι του αθλητισμού που έμμεσα ή άμεσα προωθούν την ΑΝΗΛΙΚΗ πορνεία συμπληρώνοντας έτσι όλον αυτόν τον κύκλο του καραπουταναριού που ξεκινάει απ' τα τσοντοκάναλα, περνάει απ' τις παραλίες με τις 'ινφλουένσερς' με τους κώλους στην κυριολεξία έξω και καταλήγει στις πισίνες και στις σουΐτες πολυτελών ξενοδοχείων, καμιά φορά και στα αποδυτήρια.
Θα μου πείς ΠΟΙΟΙ 'αρμόδιοι του αθλητισμού'; όπως λέμε, 'ο Μητσοτάκης δεν ήξερε';