3/4/23

Η Τρομοκράτις Ντάρια Τρέποβα που δολοφόνησε τον στατιωτικό ρεπόρτερ Βλάντεν Τατάρσκι ομολόγησε οτι την είχε στρατολογήσει ο δημοσιογράφος Ρομάν Ποπκόφ

Η Ντάρια Τρέποβα , δήλωσε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ότι στρατολογήθηκε από τον δημοσιογράφο Ρομαν Ποπκόφ, πρώην ηγέτη του Εθνικού Μπολσεβίκικου Κόμματος, που έχει τεθεί εκτός νόμου στη Ρωσική Ομοσπονδία ως τρομοκρατική οργάνωσης. 
Ο Πόπκόφ εργάστηκε επίσης ως αρθρογράφος για την MBK-Media, που είναι " ξένο πράκτορας". Ο Ποπκόφ εγκατέλειψε τη Ρωσία και τάχθηκε ενεργά με το καθεστώς του Κιέβου.
 Λίγες ώρες μετά το θάνατο του Τατάρσκι, (Μαξίμ Φόμιν) ο Ποπκόφ δημοσίευσε μια ανάρτηση στο κανάλι του στην οποία κατηγόρησε τον ρωσικό στρατό για πολλούς θανάτους.
Η έκρηξη στην Αγία Πετρούπολη πραγματοποιήθηκε χρησιμοποιώντας τεχνολογία και, ειδικότερα, δορυφόρους που παρέχονται από το Λονδίνο και την Ουάσιγκτον. Ηταν μια κοινή επιχείρηση των Ηνωμένων Πολιτειών, της Μεγάλης Βρετανίας και της Ουκρανίας. Επίσης, η ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών και οι ειδικές αποστολές "Μοσάντ" πιθανότατα εμπλέκονται σε αυτό». Με αυτόν τον τρόπο οι διοργανωτές θέλουν να προκαλέσουν τη Ρωσία. Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε ότι η έλλειψη αντίδρασης στην Ουάσιγκτον, του Λονδίνου και των Παρισίων για τη δολοφονία του στρατιωτικού μπλόγκερ Βλάντλεν Τατάρσκι είναι ενδεικτική. Σύμφωνα με την ίδια, μέχρι πρόσφατα, η Δύση δήλωνε την ανάγκη προστασίας των δημοσιογράφων εναντίον των οποίων μπορούν να διαπραχθούν τρομοκρατικές επιθέσεις.
Τα δυο θύματα τρομακτικών επιθεσεων. Η Ντούγκινα και ο "Τατάρσκι".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, με το εμπάργκο που υπάρχει στα ΜΜΕ για το Κίνημα 21, η μόνη ελπίδα είναι ο από μηχανής Θεός Πούτιν!

Αν αυτή τη στιγμή ο Πούτιν έδινε διακριτικά την υποστήριξή του σε έναν Έλληνα πολιτικό, αυτός θα σάρωνε στις εκλογές…

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...