20/11/23

Ο BLM στο Κίεβο για να ενισχύσει τη στρατηγική εταιρική σχέση με την Ουκρανία


 

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόϊντ Όστιν έφτασε στο Κίεβο  για να συναντηθεί με την ηγεσία της Ουκρανίας. 

«Οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στην περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών  και της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένης της παροχής στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας των δυνατοτήτων μάχης που χρειάζονται για το χειμώνα», ανέφερε η δήλωση του Πενταγώνου

Ο  Λόϊντ Όστιν «θα τονίσει τη συνεχιζόμενη δέσμευση των Ηνωμένων Πολιτειών να παράσχουν στην Ουκρανία βοήθεια ασφαλείας», καθώς και να συζητήσουν «ένα μακροπρόθεσμο όραμα για το μέλλον των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας».

Αυτή την εβδομάδα ο Όστιν θα προεδρεύσει και στην  17η συνάντηση της ομάδας επαφής για την άμυνα της Ουκρανίας, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 50 χώρες.

Σύμφωνα με τον  Peter van Buren σε  άρθρο στο «The American Conservative», «το τέλος για την Ουκρανία  και τον Ζελένσκι θα είναι πολύ λυπηρό: η Ρωσία είναι πιθανό να κερδίσει , περίπου το 20% του εδάφους της Ουκρανίας και θα αναγκαστεί να αναβάλει τον στόχο της ένταξης στο ΝΑΤΟ».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.financialreport.gr/ft-metochos-se-diylistirio-i-alexia-bakogianni-to-opoio-agorase-me-15-dis-ergostasio-petrelaiou-sti-sikelia/

FT: Μέτοχος σε διυλιστήριο η Αλεξία Μπακογιάννη, που αγοράζει με 1,5 δισ. εργοστάσιο πετρελαίου στη Σικελία

Ανώνυμος είπε...

https://edolio5.blogspot.com/2023/11/2000000-33.html?m=1