15/3/24

Η Πρόεδρος της Κρατικής Εφορευτικής Επιτροπής προειδοποίησε τα «αποβράσματα» που στρατολόγησαν οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες ότι θα πάνε 5 χρόνια φυλακή για καταστροφή των καλπών και των ψηφοδελτίων


Η συμμετοχή την πρώτη ημέρα της ψηφοφορίας στις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία, μέχρι τις 15.00 ώρα Μόσχας , ήταν 23,02%, σύμφωνα με τα στοιχεία από τις κατά τόπους εφορευτικές Επιτροπές της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Νεώτερα 

Στις 17:33, ώρα Μόσχας, της 15ης Μαρτίου, το 25,03% των εγγεγραμμένων  ψηφοφόρων έχει ψηφίσει.


 

 Πανηγυρίζουν οι ρουφιανοπαπαγάλοι , επειδή "μία πολίτης" που διαφωνεί με τον Πούτιν ,έριξε μπογιά στην Κάλπη.
 Αυτό έγινε στην Μόσχα. 
Συνολικά καταγράφηκαν εκτός από τη γυναίκα που έριξε χρώμα στην κάλπη στη Μόσχα άλλες τέσσερεις επιθέσεις σε κάλπες με υγρό.
Στην Αγία Πετρούπολη, κάποιος πέταξε ένα κοκτέιλ μολότοφ σε ένα εκλογικό τμήμα,  στο Σχολείο Νο 484. 
 Στην Αγία Πετρούπολη πάλι ένα νεαρό κορίτσι πέταξε  κοκτέιλ μολότοφ στη βεράντα του σχολείου Νο 358, όπου λειτουργούν δύο εκλογικά τμήματα.
Το κορίτσι συνελήφθη επ αυτοφώρω , και κρατήθηκε στον τόπο του εγκλήματος. Δήλωσε στην αστυνομία ότι ανέλαβε το καθήκον να βάλει φωτιά στο κτίριο της εκλογικής επιτροπής από το "ουκρανικό κανάλι Telegram" και ότι της υποσχέθηκαν να της δώσουν χρήματα . Πάλι στη Μόσχα, μια ηλικιωμένη γυναίκα, έβαλε φωτιά σε ένα ψηφοδέλτιο ενώ βρισκόταν στο Παραβάν . 

Η επικεφαλής της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, Έλα Παμφίλοβα σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε ότι "Ολοι οι επιτιθέμενοι, έχουν συλληφθεί και κρατούνται επειδή προκάλεσαν ζημιές σε κάλπες σε εκλογικά τμήματα", και οτι ,«ομολόγησαν ότι τους υποσχέθηκαν πληρωμή για την καταστροφή των ψηφοδελτίων. 

 «Αυτοί οι μπάσταρδοι χρησιμοποιούν τα αποβράσματα που χάλασαν κάλπες για χρήματα από το εξωτερικό. Αυτό δεν είναι πταίσμα .Η ρίψη υγρών στις κάλπες αποτελεί πράξη τρομοκρατίας», είπε η Παμφίλοβα και υπενθύμισε ότι η παρεμπόδιση της άσκησης των εκλογικών δικαιωμάτων ή του έργου της εφορευτικής επιτροπής είναι ποινικό αδίκημα. 
Η κ.Παμφίλοβα  τόνισε ότι κρατούμενοι δεν γνώριζαν ότι η ζημιά στις κάλπες τιμωρείται με φυλάκιση έως και πέντε ετών.

 Σύμφωνα με την Παμφίλοβα , ένας από τους κρατούμενους ομολόγησε ότι του έδωσαν 100.000 ρούβλια για την καταστροφή μιας Κάλπης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο λαός δεν θα νικηθεί ποτέ και από κανέναν!!!
Ρώσοι Πολίτες πάνε να ψηφίσουν... χωρίς αλλά σχόλια !!!
СЛАВА Z. https://x.com/ArthurM40330824/status/1768549745058893952?s=20

Οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι το καλό αλλά το κακό. Και το δείχνουν

 Πέρασε ο πανδαμάτωρ χρόνος και ξεχάσαμε τι έκαναν οι διαιτητές στα δυο πρώτα παιχνίδια των τελικών του πρωταθλήματος Μπάσκετ. Αλλά, οι Αφοί...