2/10/13

Πανηγυρική ανακοίνωση του ΚΙΣ για την Χούντα του Δαβίδ

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει «την ικανοποίηση του (Ελληνικού) Εβραϊσμού για την αποτελεσματική παρέμβαση της Ελληνικής Πολιτείας για την προστασία της «Δημοκρατίας» (στη χώρα τους). και χειροκροτεί την «ανθρωπιά» των τοκογλύφων.
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ειδικότερα αναφέρει ότι «ή επιτυχής αντιμετώπιση της παράνομης δραστηριότητας των νοσταλγών του Ναζισμού, που σπέρνουν το μίσος στην κοινωνία και παραβιάζουν τις αρχές του Συντάγματός μας, αποδεικνύει ότι όταν η κοινωνική επαγρύπνηση συνοδεύεται από την πολιτική βούληση, τότε θωρακίζονται οι αξίες της Δημοκρατίας και της ανθρωπιάς μας. Με τις πρόσφατες συλλήψεις νοσταλγών του Ναζισμού προκλήθηκε ένα ισχυρό πλήγμα στο ρατσισμό, στη μισαλλοδοξία και τον Αντισημιτισμό.
Η Ελλάδα έστειλε στον κόσμο άλλο ένα φωτεινό δείγμα προάσπισης των αγαθών της Δημοκρατίας που οφείλουν να ακολουθήσουν και άλλα κράτη της Ευρώπης».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην Meapedia θα βρήτε οτι οι λέξεις ρατσισμος και ναζί ´ή ναζισμός χρησιμοποιούνται ειδικά από τους εβραίους για τον έλεγχο του νού. Οντως αυτές οι λέξεις έχουν γίνει καραμελίτσα στο στόμα των κομμουνιστών και αναρχικών διεθνιστών. Για να εκβιάζουν ψυχολογικά και να εκφοβίζουν. Οποιος αγαπάει την πατρίδα του είναι αυτόμαστα ναζιστής. Σε λίγο θα φοβόμαστε να λέμε ότι είμαστε Ελληνες.
Η σύλληψη της ΧΑ έγινε για 2 λόγους. Πρώτον για να τους βγάλουν από την μέση δίοτι συγκέντρωναν μεγάλα ποσοστά ψήφων του Ελληνικού λαού και να εμφοβίσουν ώστε κανείς να μην τολμά να τους ψηφίσει. Δεύτερον διότι θέλουν να στρέψουν την προσοχή του λαού μακριά καινούργια αιματηρά μέτρα και όλα τα εθνικά θέματα που παίζονται αυτή την στιγμή.
παρακαλώ δείτε αυτό το βιντεο και θα καταλάβαιτε πως το κάνουν

Το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες!

http://www.youtube.com/watch?v=I9WorQ_z_v0

Ανώνυμος είπε...

Το ΝΠΔΔ που λεγεται ΚΙΣ πρεπει να μας απαντησει γιατι δεν πληρωνει φορους. Δηλαδη, γιατι εγινε ΝΠΔΔ ήτοι κρατος. Αλλιως δεν εχει δικαιωμα να ομιλει. Παρασιτα ειναι...

Ανώνυμος είπε...

Η επικληση του ρατσισμου,μισαλλοδοξιας και του αντισημητισμου απλα ειναι μια απο τις πολλες μεθοδους ιδεολογικης τρομοκρατιας δια της μονοτονης και καταθλιπτικης επαναληψης ,της ποινικοποιησης αντιθετων αποψεων απο το δογμα του political correct και της καταδολιευσης της ελευθεριας του λογου.Ουσιαστικα ποινικοποιουν την καθε κριτικη οποιασδηποτε ενεργειας τους ακομη και της ποιο ασημαντης.Το χειροτερο ειναι οτι εθιζουν την νεολαια στην ετοιμοπαραδοτη σκεψη και στην ληθη της δημοκρατιας.Μοναδικος τους εχθρος ειναι η ευρυτερη και παγκοσμια Ελλας (οχι το σημερινο νεοελληνικο εκτρωμα) δηλ. η δημοκρατια η αμφισβητηση και ο ανθρωπισμος.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...