2/10/13

Ολοκληρώθηκε η απολογία Κασιδιάρη

Περισσότερες από έξι ώρες διήρκησε η απολογία του Ηλία Κασιδιάρη στον ανακριτή. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, στις 15:30 .
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης αρνήθηκε τις κατηγορίες , αμφισβήτησε και τη νομιμότητα της όλης διαδικασίας επικαλούμενος μη άρση της βουλευτικής ασυλίας, μίλησε για πολιτική σκοπιμότητα.
Είπε ότι δεν υπάρχει καμία δική του συνομιλία στις υποκλοπές της ΕΥΠ και υποστήριξε ότι γνωρίζει τον πληροφοριοδότη «κλειδί» του κ. Δενδια που είναι πρώην στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και τον οποίο τον χαρακτήρισε ως
« άτομο αμφιβόλου ηθικής».
Ο κ. Κασιδιάρης ενώπιον του ανακριτή είπε ότι ο πληροφοριοδότης «κλειδί» εκδιώχθηκε από το κόμμα γιατί ζητούσε από τον ένα και τον άλλον χρήματα. Μάλιστα δε είπε ότι πιθανόν ο συγκεκριμένος άνθρωπος να πληρώθηκε για να υποστηρίξει όσα υποστήριξε.
  Ο κ. Κασιδιάρης , ρωτήθηκε από τον ανακριτή πως εξηγεί ότι γίνεται επίκληση του ονόματός του και μάλιστα ως «εκπαιδευτή δολοφόνων», από πρόσωπο που έχει υποκλαπεί συνομιλία τους από την ΕΥΠ και απάντησε ότι το πρόσωπο αυτό του είναι παντελώς άγνωστο και ότι τον αναφέρει σε σχέση με ότι είδε στην τηλεόραση. Ο δικηγόρος του κ. Κασιδιάρη Παύλος Σαράκης είπε στους ρεπορτερσ ότι ετοιμάζει πολιτική έκπληξη για τον κ. Σαμαρά. Μετά τον Ηλία Κασιδιάρη άρχισε η απολογία του Ηλία Παναγιώταρου. Η απόφαση για το αν οι κατηγορούμενοι βουλευτές θα προφυλακισθούν ή θα αφεθούν ελεύθεροι ή αν θα τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι, θα ληφθεί από τους ανακριτές και τον αρμόδιο εισαγγελέα, μετά την ολοκλήρωση και των τεσσάρων απολογιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...