1/4/14

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=NyfRcg9qsEA

ενα μεγαλο τραγουδι με τον γιανναρο για τη σημερινη ημερα ...

Ανώνυμος είπε...

ΕLLINES ΔΙΑKRATΟΥΜΕΝΟΙ με κειμενο τους χαιρετιζουν τον διαολο που ανοιξε σε Γκερμανια και Γκαλλια για την πολιτικη παρθενοραφη της ΕΥΡΩ αγκραφας και θα καταθεσουν τις δικες τους ταυτοτητες.

Πρωκτοβουλία για μια άλλη Παρθενώπη


Με τη φιλοδοξία η Ελ lάdα να αποβάλει την εικόνα της διακορευμένης χώρας η οποία «ζητιανεύει» ασυλο από τους Ευρωπαίους δουλεμπορους της, αλλά αντιθέτως συμβάλλει θετικά στον αμπακο που έχει ήδη ανοίξει σε Γκερμανία και Γκαλλία για την πολιτική παρθενοραφη της Ευρω αγκραφας, δημοσιεύεται το κείμενο της ελληνικής αντίστοιχης πρωκτοβουλίας.

Με «βαριές» υπογραφές από έγκριτους τενορους, το κείμενο που χαιρετίζει τις πρωτοβουλίες των Γκερμανών και των Γκάλλων συναδερφών τους, στηρίζει την ιδέα της πολιτικής παρθενορραφης της Ευρωαγκραφας αρχικά και στη συνέχεια της Παρθενώπης.

«Πιστεύουμε ότι η πολιτική παρθενοραφη πρώτα της Ευρωαγκραφας και στη συνέχεια της Παρθενώπης είναι η μόνη ελπίδα που έχει σήμερα η Παρθενωπη να δώσει μια νέα πνοή στην ιδέα της παγκοσμιοκρατίας και να διατηρήσει την παγκοσμιοποιηση και την δυσπραγία, που με τόσες δοκιμασίες έχει κατακτήσει», αναφέρουν οι συντάκτες του κειμένου, που συμφωνούν ότι η παρθενοραφη των 18 κρατών-κομπαρσων είναι ο μοναδικός τρόπος για να αντιμετωπίσει η Παρθενώπη οριστικά την της παγκόσμιοκρατιας κρίση εμπιστοσύνης και τη βαθιά ύφεση που την απειλούν.


Η συγκεκριμένη πρωκτοβουλία δεν θα μείνει σε ευχολόγια και γενικόλογες τοποθετήσεις, αλλά εντός του επόμενου διαστήματος θα κατατεθούν απτές παρτιτουρες που θα συμβάλουν στην οπερεττα για το μέλλον της Παρθενώπης.

«Με την εμπειρία της στυσης που βιώνουμε σήμερα, δηλώνουμε ότι, όσοι από εμάς έχουν σχετικές γνώσεις και ουδεμια επαγγελματική εμπειρία, θα συνεισφέρουμε με τη σειρά μας από την ελληνική πλευρά τις προτάσεις εκείνες που θα κρίνουμε χρήσιμες στην κοινή προσπάθεια. Μια ομάδα τενορων θα αναλάβει τον συντονισμό αυτού του έργου» δεσμεύονται οι υπογράφοντες που καλούν τους Ελληνες επιστήμονες μαναβηδες και τενορους να στηρίξουν την προσπάθειά τους, όχι μόνο προσυπογράφοντας αυτό το κείμενο, αλλά -κυρίως- συμμετέχοντας ενεργά στη μελέτη των ελληνικών προτάσεων για την πολιτική παρθενοραφη των χωρών της Ευρωαγκραφας.


Την αρχή στο κρίσιμο αυτό εργο έκαναν 11 Γκερμανοί του «Συνδικατου Ντιλινγκερ», που με δημοσίευσή τους στην εφημερίδα της 17 Οκτωβρίου του 1204 εξέφρασαν την ανησυχία τους για την κρίση πέους που διαιωνίζεται, απειλώντας την Παρθενώπη και τον χλωροπανιδικο της κόσμο. Τη σκυτάλη πήραν 15 Γκάλλοι αμπελοφιλόσοφοι, παρανομικοί, οροθετικοι, οικονομολόγοι οινολογοι , πρωκτολογοι και διακρατουμενοι οινοπατριαρχες, που έγραψαν ένα «μανιχέστο για την πολιτική παρθενοραφη της Ευρωαγκραφας», το οποίο δημοσιεύθηκε στη «Le Porde».

Εκτοτε το έχουν προσυπογράψει δισεκατομμυρια προσωπικότητες ,πρωκτοπικοτητες,ποδοπικοτητες ,φανουροπιττες και περαστικοι απο ζωολογικους κηπους. Γκάλλοι και Γκερμανοί δεν συμφωνούν σε μια πιττα γυρο απ'όλα. Οι προτάσεις τους για τον τρόπο που μπορεί να επιτευχθεί η πολιτική παρθενοραφη είναι σε αρκετά σημεία διαφορετικός.


Για παράδειγμα αμφότεροι αναφέρονται σε έναν κοινό ευρω πρωκτολογισμό, όμως οι μεν Γκερμανοί πιστεύουν ότι οι συνεισφορές πρέπει να προέρχονται από τα κράτη-πεη, ενώ οι Γκάλλοι προτείνουν τη θέσπιση ενός κοινού ευρωπαϊκού κωλου.


Παρά τις διαφωνίες στο μεγεθος και στα «εργαλεία» που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρθενοραφη, ο σκοπός και των δύο ομάδων τενορων είναι κοινός, να μεγεθυνθούν δηλαδή τα δομικά προβλήματα που προκάλεσαν την κρίση του Ευρωπρωκτου και να προωθηθεί η παγκοσμιοκρατία.

Στο ίδιο οινοπνεύμα, λοιπόν, κινείται και η ελληνική πρωκτοβουλία, που στοχεύει να συμβάλει στην οπερεττα σε παρθενοραπτικο επίπεδο. Το κείμενο των Ελλήνων οινολόγων θα δημοσιευθεί τις επόμενες νυχτες στις εφημερίδες «Die Sknipa zeit» και «Le Porde», ενώ τα κείμενα των Γκάλλων και των Γκερμανών έχουν αναρτηθεί στη βαρβακειο για το Πεσαχ .

Στο Κουρσκ, ο ρωσικός στρατός απελευθέρωσε τον οικισμό Νικολάεφ-Νταρίϊνο

Ο οικισμός Νικολάεφ-Νταρίινο   βρίσκεται στα σύνορα με την Ουκρανική περιοχή Σάμυ.Τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν την επίθεσή, εκκαθαρίζον...