10/4/14

Τρομοκρατούν τους επικοινωνιολόγους

Τίμησαν την έξοδο στις αγορές , την άφιξη της Μέρκελ και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας Πειραιώς, με βαρελότα από 75 κιλά ΤΝΤ.

Η πανηγυρική έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου έγινε στην οδό Αμερικής στις 6 το πρωί.

Ο Σίμος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΑΑΑΑΪ , αποκάλυψε ότι στόχος των πανηγυριστών είναι να αλλάξουν την ατζέντα και με «αυστηρό ύφος» τόνισε ότι ο φον Μουρούτης και το εκδοτικό τράστ δεν θα τους επιτρέψουν να πετύχουν τον στόχο τους!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2014/03/papandreou-theodorakis-570-800x533.jpg

Ανώνυμος είπε...

Καπως ετσι...
η μηπως;




Oι νδπασοκ δεν θα επιβαλλουν την ατζεντα τους

"ΣΗΜΟΣ" (τουριστικα ειδη , σουβενιρ , _ ατζεντες)



Οι αγορες ψηφισαν νδπασοκ

"ΒΑΓΓΟΣ" (μαναβης -μπακαλης-ολα με δοσεις )

Ανώνυμος είπε...

http://www.makeleio.gr/?p=80744

Ανώνυμος είπε...

11 Aπριλιου : Η Lady Αngelaga στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία !!!



Την εκκεντρική διάσημη Γερμανιδα βιολονίστρια Lady Αngelaga θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το ελληνικό υπηρετικο προσωπικο, σε μια μοναδική συναυλία που θα παρουσιάσει η ιδιαίτερη καλλιτέχνις στις 11 Απριλιου στο wc του Προεδρικου Σταδιου. Τη συναυλία της Lady Αngelaga στην Αθήνα ανακοίνωσε επισήμως σήμερα, η ελληνική εταιρία διοργάνωσης « πρωτογενες και εξοδος productions» και η « angel alert -εκλοyes SOS lady ANGIE».


Η συναυλία της Lady Angelaga στην Αθήνα αποτελεί έναν από τους πολλούς σταθμούς της πανεβραιωπαικης περιοδείας της βελονιστριας με τίτλο: "Lady Angelaga's pax: the euro kalpi τουρνε".

Η δημοφιλής ευρωπαιστρια που έχει πουλήσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια φερετρα σε προηγούμενες περιοδείες της,
επιβεβαίωσε ότι θα επισκεφτεί την Ελλάδα, ενώ ο Προεδρος της ΜΚΟ (μονον κυβερνητικο κλιματικη δι-οργανωση) Death Nation Entertainment κ. Αντωνιος Ευαγγελου, δήλωσε για την περιοδεία:

«Οι πωλήσεις των ομολογιων πιστεως και σ-τοκου της περιοδείας "Lady Angelaga's art καιει μανουλα μ' καιει" ,στη Νότια Εβρώπη, την Εβρώπη και το περιφραγμενο Κηποδασυλλιο έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία»..

Η εκπροσωπος της lady Angelaga:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που πρέπει να προσθέσουμε νέες εμφανίσεις και σε άλλες ευρωχώρες, ώστε να καλύψουμε την απίστευτη ζήτηση που υπάρχει από το υπηρετικο προσωπικο για ψηφους και ομολογιες. Πρόκειται για μια μεγάλη περιοδεία σε όλα τα επίπεδα».

Η σκηνή που φιλοξενεί το show Lady Angelaga, είναι μοναδικά σχεδιασμένη για να φέρει τη Lady Angelaga ακόμα πιο κοντά στους πιστους θαυμαστές της, ανεξάρτητα από το που κάθονται (αριστερα δεξια , στην οχθη του ποταμου η στο πατωμα του τραπεζιου).

Οι διάδρομοι είναι κατασκευασμένοι από ημιδιαφανές υλικό με φυσικο ηχο και κομπαρσους που ξεκινούν από την κύρια σκηνή της εξοδου στο βουλεβαρτο με τις αγορες και φτάνουν στο προεδρικο με καλπες, ενώ συνδέουν μεταξύ τους τις μικρότερες λυρικες σκηνές του πρωτοκωλου που την πλαισιώνουν.

Το υπηρετικο προσωπικο έχει τη δυνατότητα να περπατά και να χορευει καρσιλαμα μετα υποκλισεως βαθειας κάτω από τους διαδρόμους αυτούς και επιπλέον το κοινο των σκελετων μπορεί να παρακολουθεί το show και από μια εντελώς νέα οπτική γωνία μεσω τηλεορασεως high brain πλυσιον .



Η προπώληση των εισιτηρίων και ομολογιων πιστης για το Lady Αngelaga's hi φαi psifos: the bonds match ball ξεκινά την Πεμπτη 10 Απριλίου στις 10:00. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 3 δις ευρώ και φτάνουν τα 4.95 στα εκατο ακατεβατα .

θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων για τις αναμνηστικες ποζες της εκλογικης ατζεντας -φωτοαλμπουμ ,σε τιμη ευρώ και λειψο ψωμι.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από ολα τα καλα τηλεμυαλοπωλεια , ενώ εντός των ημερων θα ανακοινωθούν και τα φυσικά σημεία διανομης πλεονασματος και καλπης.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΤΖΑΡΑ, ο φίλος σου ο Συριζώνυμος ο Τουρκαλβανός το έκανε και σήμερα το θαύμα του: Παρέθεσε γεύμα και έδωσε δώρα σε 50 λαθρομεταναστόπουλα. Κράξτον τον αλήτη, διότι σε διαβάζουν στην Αρχιεπισκοπή, να το ξέρεις, διότι κι εγώ εκεί δουλεύω


http://www.protothema.gr/greece/article/369360/o-arhiepiskopos-kalese-se-geuma-anilikous-metanastes/

Ανώνυμος είπε...

σαμαρας βενιζελος πασοκ νδ και υποκαταστηματα

εχουν καταντησει να διαχειριζονται τη χωρα , να οριζουν το εθνος, να κατασκευαζουν την πραγματικοτητα και να κανουν πολιτικη


δια μεσω και με


1. τη μερκελ και τις δυτικες χειροτονιες

2. τους κερδοσκοπους που δανειζουν υποχρεωτικως τα κρατη και αυτο θεωρειται αυτονοητο

3. δημοσκοπους που αντι να καταγραφουν τη λαικη βουληση την κατευθυνουν

4. δικαστες που συμμετεχουν στη πολιτικη

5. αμερικανοιουδαιους πλανητικους λομπιστες που ασκουν ψιλη κυριοτητα και τη μιση επικαρπια στους ελληνες

6. προπαγανδιστες απο ραδιο-τιβι και εφημεριδες



παρακμη ...