27/4/14

Δημοσκοπήσεις με καπέλο και ουράαα

ΝΔ+ΣΥΡΙΖΑ+ λαδωμένοι +«βρόμικο Ποτάμι»= 40-45%.

«Πρώτο Θέμα» και ALCO κοροϊδεύουν χοντρά τον κόσμο. Ενώ η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζουν στοιχεία αποσυσπείρωσης, παρουσίασαν τους δυο φίλους και συνεργάτες των Τούρκων της Θράκης, να συγκεντρώνουν τάχα 43,2%-44,5%. (ΝΔ 21,8%-22,2% ΣΥΡΙΖΑ 21,5%-22,3%). Τέτοιο πράγμα ούτε στα όνειρα τους, δεν βλέπουν.
Πρώτο Θέμα» και ALCO εβαλαν ξεδιάντροπα χοντρό καπέλο 10%, διότι ΝΔ+ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κάτω από το 35%, και μαζί με την «λαδωμένη Ελιά» και το «βρόμικο Ποτάμι» θα κινηθούν από το 40%-45%. (Εφόσον η συμμετοχή είναι 65% και άνω).

Η συνταγή του γλυκού είναι: ΝΔ+ΣΥΡΙΖΑ+ λαδωμένη Ελιά» +«βρόμικο Ποτάμι»= 40%-45%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ALCO-«Πρώτο Θέμα», οι άλλοι τρεις του «συνταγματικού τόξου» θα είναι από 10%- 11%. ( ΚΚΕ 4,7%-5%, ΑΝΕΛ 3,4%-3,6%, ΔΗΜΑΡ 2,2%-2,5% ).

Οπότε , για τα «άλλα κόμματα» τους «αναποφάσιστους» και τη «Χρυσή Αυγή» απομένει το 44%-50% και τα ποσοστά που δίνουν είναι δημοσκοπικά κουραφέξαλα. (Χρυσή Αυγή 6,7%-7%, Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό 1,1% Οικολόγοι 0,9%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 0,9%, Εθνικό Μέτωπο 0,7%, ΛΑΟΣ 0,5%, άλλο 2,5 Aναποφάσιστοι 15,5%.)

Η δημοσκόπηση ALCO-«Πρώτο Θέμα», επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για τη Μεγάλη Ανατροπή.

Το 60% είναι εναντίον και των "ευρω-συντηρητικών" και των "ευρω-προοδευτικών". Δεν είναι ούτε «κεντροδεξιό λάθος» ,ούτε με το κεντροαριστερό ούτε με αριστερίστικο λάθος, ούτε με το βρόμικο Ποτάμι και δεν εμπιστεύονται ούτε τον φον Αντωνάκη ούτε τον Αlexis Tέξας.

Για να αλλάξουν αυτά τα ποσοστά η αποχή πρέπει να ανέβει στο 50%, και να ψηφίσουν λιγότεροι από 4.800.000, διότι οι "φιξαρισμένοι" τηλε-πελάτες των δημοσκόπων είναι μόνο 3.250.000. Με αυτούς βγάζουν τα "αποτελέσματα".  Αν εμφανιστεί "πανστρατιά "στις κάλπες,  θα κάψουν τα πτυχία, τα ποστίς και τις ...καλτσοδέτες τους.  

Από εκεί και πέρα ,το τι θα κάνουν με την ψήφο τους, οι Πεινασμένοι, οι Απολυμένοι, οι Θυμωμένοι, οι Απελπισμένοι, οι Αγανακτισμένοι, οι Άρρωστοι, οι Φτωχοί , οι Οικογενειάρχες, οι μικρομεσαίοι, οι υπάλληλοι, οι εργάτες, οι αγρότες, οι φοιτητές, οι "ένστολοι", οι μικροϊδιοκτήτες , οι ψαράδες και οι ναυτικοί, το ξεύρει ο θεός και η ψυχή τους.
Εμείς θα το μάθουμε το βράδυ της 25ης Μαΐου.

Σπύρος Αλ. Χατζάρας

ΥΓ. Δια της συμμετοχής στις εκλογές και του μαυρίσματος του Εβραίο-τόξου, έρχεται 
 η μανδάμ Ανατροπή. (Μαζί και η Ανάπτυξις)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Trebeništa

http://en.wikipedia.org/wiki/Trebeni%C5%A1ta

Λυχνιδος

http://en.wikipedia.org/wiki/Ohrid


Nickname(s): Balkan Jerusalem[1]
European Jerusalem[2]