21/4/14

Το Δημοψήφισμα της Σκωτίας

Με το καλό και στα δικά μας

Οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις στη Σκωτία, που παρακολουθούν τις «εξελίξεις» στις διαθέσεις της Κοινής Γνώμης για το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία που θα γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου που δημοσιεύτηκαν χθες,  έδειξαν ότι το «ΝΑΙ» στην ανεξαρτησία συνέχισε την άνοδό του και ανέβηκε στο 39%, ενώ το «ΟΧΙ», που ξεκίνησε στο 53%, όταν ανακοινώθηκε το δημοψήφισμα έχει πέσει στο 42%, και οι «αναποφάσιστοι» είναι 19%. 

  Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της ICM για την εφημερίδα «Scotland on Sunday», το κίνημα υπέρ της ανεξαρτησίας έχει φτάσει στο 39% και χρειάζονται μόνο 3% για να κερδίσει την ανεξαρτησία, καθώς το ΟΧΙ έπεσε στο 42 % .

Η έρευνα αποκάλυψε τη σημασία της ψήφου των πολιτών της Σκωτίας η οποίοι «έχουν γεννηθεί στην Αγγλία» από τους οποίους μόνο το 28% υποστηρίζει την ανεξαρτησία. Αντίθετα αν ληφθούν υπόψη μόνον οι ψήφοι εκείνων που γεννήθηκαν στη Σκωτία, το αποτέλεσμα θα είναι συντριπτικό της Ανεξαρτησίας.

Ο κ. Μπλερ Τζέκινς, ο επικεφαλής της Εκλογικής Επιτροπής του ΝΑΙ είπε στο RIA Novosti ότι τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι οι «γυναίκες ψηφοφόροι» και οι υποστηρικτές των «Εργατικών» μεταστρέφονται προς το ΝΑΙ και ότι «η αρνητικότητα της εκστρατείας του Γουέστμινστερ, για το ΟΧΙ είναι ο καλύτερος προπαγανδιστής του ΝΑΙ».

Η εκστρατεία του ΟΧΙ προσπαθεί να φοβίσει τους Σκωτσέζους λέγοντας του , ότι δεν θα έχουν την κάλυψη του ΝΑΤΟ, ότι θα χάσουν την λίρα και την βασίλισσα, και ότι δεν θα είναι μέλη της ΕΕ, ενώ έτσι και αλλιώς η πλειοψηφία θέλει να φύγει από την ΕΕ, αφού το σύνολο της Ευρώπης και η Σκωτία, ελέγχονται από την υπερ-Ατλαντική ελίτ της Bilderberg .Των μεγάλων τραπεζιτών με το τραπεζικό καρτέλ, των πετρελαϊκών και των άλλων μεγάλων εταιρειών και των βαρόνων των μέσων αποβλάκωσης που εκτείνονται και στις δυο ακτές του Ατλαντικού την ΕΕ και τις ΗΠΑ.

Όπως φαίνεται στη Σκωτία υπάρχουν πάρα πολλοί που θέλουν να αποσχιστούν από τη Bilderberg και την υπερ-Ατλαντική ελίτ. Και ακολουθεί η Καταλονία που προσπαθεί να ξεφύγει από την «ισπανική κυβέρνηση» όπως ακριβώς και οι Βενετσιάνοι στην Ιταλία, και πιο πρόσφατα, στην ανατολική Ουκρανία που ο κόσμος ξεσηκώνεται κατά της παγκόσμιας χούντας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα δικά μας ποια θα είναι;

δημοψήφισμα για την Θράκη

Ανώνυμος είπε...

οχι βεβαια! ανεξαρτητη μακεδονια-θρακη με προεδρο ιβαν σαββιδη, μελος της ευρασιατικης ενωσης και βεβαια εκτος ΝΑΤΟ&ΕΕ! To οραμα του αρη -του βελουχιωτη- τωρα δικαιωνεται...

Ανώνυμος είπε...

Δημοψήφισμα για ενσωμάτωση βορείου ηπείρου και πελαγονίας(βόρειας μακεδονίας) στον ελληνικό κορμό.

Ανώνυμος είπε...

''Δημοψήφισμα για ενσωμάτωση βορείου ηπείρου και πελαγονίας(βόρειας μακεδονίας) στον ελληνικό κορμό''

Να τους καταστρεψεις θελεις τους ανθρωπους? Μπα σε καλο σου...

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι