15/4/14

Ολομέτωπη επίθεση της Δύσης κατά της Ρωσίας

Η ΕΕ μπορεί να επιβάλει στη Ρωσία το τρίτο στάδιο οικονομικών κυρώσεων, σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων στην τετραμερή συνάντηση της Γενεύης για την Ουκρανία δήλωσε στη Γαλλική Εθνοσυνέλευσης ο Λωράν Φαμπιούς .
«Εάν η συνάντηση δεν βοηθήσει, θα πρέπει να περάσουμε στο τρίτο στάδιο των οικονομικών κυρώσεων .Δεν υπάρχει άλλος τρόπος…», είπε.

Η «μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση» που ειχε ανακοινώσει
ο Τουρτσούνωφ ήταν τελικά η επιχείρηση ανακατάληψης του αεροδρομίου Κράματορσκ, η οποία εξαπολύθηκε από παρακρατικούς του «δεξιού Τομέα» και μισθοφόρους.
Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανέφεραν ότι «πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά την κατάληψη του αεροδρομίου.
Η πόλη του Κράματορσκ όπως και το Σλαβιάνσκ βρίσκονται ακόμα υπό τον έλεγχο των μονάδων αυτοάμυνας.
Ο Πούτιν τηλεφώνησε στον Κορεάτη και απαίτησε ο ΟΗΕ να καταδικάσει την επίθεση της προσωρινής κυβέρνησης του Κιέβου κατά του λαού της.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

H ΕΥΡΩΒΥΖΙΟΝ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ

Γιναμε μαρτυρες του επιδεικτικου κιτσατου τηλεθεαματος (διχως αρτον καθοσον εθνικη παραγωγη λογω ευρωπης τελος),
που θυμιζε εκλογη ντραφτ στο nba ,
με το πανηγυρακι της ελληνοφωνου ευρωπαιας νδ για την συμμετοχη της στην
ευροβιζιον η μαλλον τις καλπες του ευρωβυζιον !

οι λιστες για το συνδικατο της νδ και δευτερευοντως του πασοκ (και πιθανον και αλλων ) ,εκτος απο την βαθυτατη ελιτιστικη περιφρονηση του λαου-κοροιδου που μαρτυρα το σκεπτικο συγκροτησης τους, δεικνυει και οτι τον αντιμετωπιζουν σαν περιτετμημενο καταναλωτη της καλπης ,κατατμημενο σε αγοραια φοκους γκρουπ προς παγιδευσιν του μεσω πωλησεων εκ τηλεοπτικης αποστασεως (τηλεπωλησεις μεσω τιβι)

Η αγοραια τηλεδημοκρατια των καταστροφεων και αποδομητων του εθνους, των βιαστων της προκοπης και του αρτου του λαου ,των ευρωπαιστων υπερασπιοτων και προστατων καθε αλλοδαπου βιαστη στο σωμα και το χωμα του ελληνισμου, των φανατικων ελληνοφωνων ευρωπαιστων που μονον μελημα τους ειναι να διασωσουν την ελλαδα του ελληνοφωνου ευρωπαισμου ,δηλαδη τα προνομια της καστας που διαγει βιο τουρισταριου ευρωπαιου (με η ανευ σακιδιου) σε εδαφη ελληνων ραγιαδων .

η τηλεδημοκρατια της αγορας λοιπον δεν θα μπορουσε παρα να ομοιαζει προς το εξης αντιστοιχισμα:

τις αλλοτινες εποχες ,στο κεντρο των αθηνων υπηρχαν οι παπατζηδες με τους αυτοσχεδιους παγκους τους που εξασκουσαν το επαγγελμα τους στον λαο ριχνωντας τα δικτυα τους στους περαστικους.

αυτοι ειχαν συνεργατες (η μαλλον συνεργους ) στο ερασιτεχνικο συνδικατο τους η μαλλον κομπανια, καποιους τυπους που λειτουργουσαν με το αζημιωτον
ως κραχτες και σικε συμπαικτες στο παιγνιο ωστε να προκαλουν το ενδιαφερον των περαστικων και να τους φερνουν ετοιμους στο παπατζη για να τους μαδησει σαν κοτοπουλα τα πορτοφολια και τις συνταξεις των γηραιοτερων !

ηταν οι αβανταδοροι του παπατζη που του εφερναν πελατεια .

οι λιστες λοιπον πρωτιστως της νδ (ακολουθουν και τα αλλα συνδικατα της τηλεδημοκρατιας) θυμιζουν τους αβανταδορους των παπατζηδων με το συνδικατο της νδ σε ρολο αρχιπαπατζη που αναμενει τα κοτοπουλα στις καλπες !


το δε ρολο του τσιλιαδορου εχει αναλαβει η ελληνοφωνη ευρωπαια αδεκαστος (της ευρωπαιοφροσυνης ηλιε σκοτεινε) που φροντιζει για τους παπατζηδες και αβανταδορους και την απροσκοπτη λειτουργια των παγκων τους...

παγκους σαν των μελαμψων τουριστων λαθρεμπορων στα ρειθρα απο τα πεζοδρομια των πανεπιστημιων .

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...