2/4/16

Οι βαλτοί και οι ηλίθιοι μου δίνουν στα νεύρα

Αποφάσισα να ανοίξω το παράθυρο της γνώσης και για τους φίλους του deltio11 που δεν έχουν αγοράσει τα βιβλία μου, και εξήγησα εν τάχυ, με πηγές, ντοκουμέντα, και τα κείμενα των Ξάνθου- Μακρυγιάννη, γιατί είναι ψεύτες και ρουφιάνοι.
Τόνισα μάλιστα ότι μετά την δωρεάν γνώση που προσέφερα δεν μπορεί κανείς έντιμος πατριώτης να αναφέρεται στον Ρουφιάνο Μακρυγιάννη και τον ψεύτη Ξάνθο και ότι όλες οι εθνικιστικές Ιστοσελίδες οφείλουν να διαγράψουν τις αναφορές τους σε αυτούς. Όποιος δεν το κάνει, είπα, απλά δεν είναι πατριώτης.

Από τα σχόλια ξεχωρίζω εκείνο του απόλυτου και ανώνυμου μαλάκα που μου έγραψε …ξεκολλα.... .Πραγματικά με εκνεύρισε.
Στον άλλο που με ρωτάει , «αν οι Μαυρομιχαλαίοι συμμετείχαν στη δολοφονία η όχι; Ποιά πιστόλα έριξε την θανατηφόρο βολή; Η δική τους, η η αγορασμένη;» απαντώ ότι οφείλει πρώτα να διαβάσει τα γραπτά μου εδώ στο μπλόγκ και μετα να με ρωτάει.Οχι δηλαδή μπήκαμε, διαβάσαμε και κάνουμε και μια ερώτησις. Μετεξεταστέος.
Άφησα τελευταίο τον επαγγελματία ρουφιάνο που έστειλε ένα σχόλιο για «τυρρανοκτόνους του κερκυραίου ιησουίτη», στον οποίο απαντώ:
-Ρε άει στο διάολο καθίκι.

2 σχόλια:

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Αγαπητε Σπυρο νομιζω οτι οτι δεν πρεπει να συγχυζεσε, εχουν μαζευτει στο μπλογκ σου πολλα ''τρολ''. Αλλος ποσταρει ασχετα με τις αναρτησεις σου λινκ... Αλλος κανει το μεροκαματο του παρακολουθωντας ...
Αλλος μπαινει για να δημιουργησει συγχυση επιτηδες αλλος ειναι μαλακας αλλος ειναι βαλτος ...κ.λ.π.

Οι ΧΑυγιτες πρεπει να μαθουν να ακουνε την οποιαδηποτε αντιρηση, ενσταση, διαφωνια και να μην την εκλαμβανουν ως αιρεση. Αλλα να την αξιοποιουν προς οφελος τους.
Εκτος κι αν ειναι πιο πολυ δεμενοι με την οργανωση παρα με τις ιδεες ....
Επισης πολυ σημαντικο ειναι να καταλαβουν οτι με ''ιδεολογικα βαριδια'' γινονται ευκολα θυματα ενος ηδη στημενου παιχνιδιου...

Σημερα το πρωτιστο ειναι η σωτηρια του λαου μας και της εννοιας εθνος-θρησκεια-οικογενεια-παραδοσεις- ταυτοτητα. Απενταντι σε μια ισοπεδωση και μεταλαξη των παντων. Θελουν να μας κανουν φυτα χτιζουν εναν κοσμο εκτρωμα και τον πασαρουν ως ''ΠΡΟΟΔΟ''.
Ενω μιλουν ολοι για μεταλαγμενα προιοντα δεν βλεπουν οτι αυτο που γινεται ειναι να μεταλασουν τους ιδιους τους ανθρωπους και τις κοινωνικες δομες τους.

Η συγκρουση των ιδεων (φασισμος-αναρχοκουμουνισμος) που επανεφεραν και νεκραναστησαν απο το 2000 και μετα εξυπηρετει αυτον το σκοπο. Την δημιουργια παραπλανησης, θελουν να ταυτισουν οσους αντιστεκονται στην ΝΤΠ με φαντασματα του παρελθοντος που ακομα και αυτα ειναι φτιαχτα ψευτικα δικα τους δημιουργηματα. Αποδειξη ειναι το οτι απο το 2000 και μετα ο Θειος Σορος επιδοτησε οπως και ολη η πορνη εσπερια τις καθε λογης ''αντιφασιστικες οργανωσεις'' και κινηματα.
Και βλεποντας το μεγεθος της ολης αυτης αντιφασιστικης προσπαθειας ανατρωτιωταν κανεις ...
Μα καλα η απειλη του φασισμου που ειναι ; Ειναι τοσο μεγαλη ;
Ειναι σαν να κανεις δωρεα σε ενα χωριο 150 ατομων 50 πυροσβετικα οχηματα μεγαλου μεγεθους. Ενω οι αναγκες τους ειναι το πολυ 3-4 μικρα φορτηγακια ...

Τι προβλεπει λοιπον το σεναριο ;
Συγκρουση του ''νεου'' (λιμπερταριανς- οπεν σοσαιτυ- αναρχοσκατα- αριστεροσκουπιδια)
Με το ΦΑΝΤΑΣΜΑ του εθνικισμου που απειλει τους λαους ....
Βεβαια κανεις ανθρωπακος δεν πιστευει οτι τα δεινα της εποχης μας προερχονται απο τον εθνικισμο η φασισμο, ψαχνουν οι καημενοι και δεν τα βλεπουν. Ομως αυτοι που σε πειθουν να κλεινεις τα φωτα για να δωσεις μηνυμα στους ισχυρους ειναι ικανοι να σε πεισουν για τα παντα. Αν σου πουν να βαλεις αγγουρι στον κωλο γιατι διωχνει τον πονοδοντο ... θα το βαλεις...

''Το παιχνιδι ειναι στημενο κι απο πριν ξεπουλημενο'' που ελεγε και ενας μαλακας κουκουες.

Επαγρυπνηση λοιπον και συνεργασια και οχι μικροπρεπειες κοματοσκυλα αρχηγολατρειες και πολιτικαντισμος...

Ανώνυμος είπε...

Τα έχω διαβάσει τα κείμενά σου όπως και το βιβλίο Σπύρο. Και έχω ακούσει και ομιλίες σου. Σύμφωνοι, η δεύτερη ερώτηση μπορεί να έχει απαντηθεί. Εφόσον βέβαια θεωρήσουμε, ότι η θανατηφόρος βολή ήταν αυτή που δέχθηκε από πίσω. Το οποίο δεν διευκρινίζεται ξεκάθαρα. Αλλά η πρώτη όχι. Που αφορά το εάν οι Μαυρομιχαλαίοι συμμετείχαν (η γνώριζαν) η αν ήταν απλώς εξιλαστήρια θύματα. Εκτός και δεν κατανοώ αυτά που διαβάζω.

Ο μετεξεταστέος.